首頁 » 應用 » 健康塑身 » Diabetesdagboka

Diabetesdagboka

Diabetesdagboka er et selvhjelpsverktøy for deg som har diabetes, utviklet av Nasjonalt senter for e-helseforskning (NSE) i Tromsø. Denne appen gir deg mulighet til å registrere og lagre blodsukker, insulindosering, karbohydratinntak og fysisk aktivitet som i en vanlig dagbok. Alt som registreres i dagboka bygger opp en database som etter hvert vil kunne gi deg oversikt over tidligere hendelser og situasjoner, og dermed være til veiledning og hjelp med valg av mat og medisinering.

Gjennom mange prosjekter over flere år har et forskningsteam ved NSE sammen med brukerne forbedret og videreutviklet appen som har fått navnet Diabetesdagboka. Forskningen har vist at gode mobilapplikasjoner kan forbedre helsa og livskvaliteten for folk med diabetes.

Diabetesdagboka lanseres nå som et resultat av denne forskningen. Videreutvikling skjer kontinuerlig i dialog med brukere fra forskningsprosjekter og Diabetesdagboka vil jevnlig oppdateres og utvides basert på disse innspill. Foreløpig finnes appen bare på norsk, men vi ser på muligheten for å oversette til flere språk.

Alle tilbakemeldinger vurderes i videre utvikling og blir takknemlig mottatt.

Mer informasjon om Diabetesdagboka og NSE kan du finne på disse nettsidene:
http://www.diabetesdagboka.no
http://www.ehealthresearch.no

Følg oss på Facebook:
https://www.facebook.com/Diabetesdagboka

Lagring av data: Diabetesdagboka lagrer den informasjon du legger inn om din helsetilstand kun på telefonen. Husk at du kanskje ikke vil at andre skal ha tilgang til denne informasjonen. Du kan for eksempel beskytte den ved å låse telefonen med et mønster eller en kode. Normalt lagres databasen på et sted som bare kan leses av Diabetesdagboka. Hvis du velger å eksportere databasen, vil den også kunne leses av andre applikasjoner.

Diabetesdagboka 2.0 更新

2020年02月18日
Fixed issue with 12-hour formatting.

Diabetesdagboka標籤

其他資訊

類別: 免費 健康塑身 應用

發布日期:

最新版本: 2.0請求 Diabetesdagboka 更新

來源: Diabetesdagboka 來源 Google Play

系統要求: Android 4.0+

舉報: 舉報不當內容

Advertisement
 
歷史版本
類似於 Diabetesdagboka
Nasjonalt senter for samhandling og telemedisin的其他應用
最新发现
評論載入中...
沒有符合條件的內容
搜索中...