Startpagina » Apps » Gezondheid en fitness » Diabetesdagboka

De beschrijving van Diabetesdagboka

Diabetesdagboka er et selvhjelpsverktøy for deg som har diabetes, utviklet av Nasjonalt senter for e-helseforskning (NSE) i Tromsø. Denne appen gir deg mulighet til å registrere og lagre blodsukker, insulindosering, karbohydratinntak og fysisk aktivitet som i en vanlig dagbok. Alt som registreres i dagboka bygger opp en database som etter hvert vil kunne gi deg oversikt over tidligere hendelser og situasjoner, og dermed være til veiledning og hjelp med valg av mat og medisinering.

Gjennom mange prosjekter over flere år har et forskningsteam ved NSE sammen med brukerne forbedret og videreutviklet appen som har fått navnet Diabetesdagboka. Forskningen har vist at gode mobilapplikasjoner kan forbedre helsa og livskvaliteten for folk med diabetes.

Diabetesdagboka lanseres nå som et resultat av denne forskningen. Videreutvikling skjer kontinuerlig i dialog med brukere fra forskningsprosjekter og Diabetesdagboka vil jevnlig oppdateres og utvides basert på disse innspill. Foreløpig finnes appen bare på norsk, men vi ser på muligheten for å oversette til flere språk.

Alle tilbakemeldinger vurderes i videre utvikling og blir takknemlig mottatt.

Mer informasjon om Diabetesdagboka og NSE kan du finne på disse nettsidene:
http://www.diabetesdagboka.no
http://www.ehealthresearch.no

Følg oss på Facebook:
https://www.facebook.com/Diabetesdagboka

Lagring av data: Diabetesdagboka lagrer den informasjon du legger inn om din helsetilstand kun på telefonen. Husk at du kanskje ikke vil at andre skal ha tilgang til denne informasjonen. Du kan for eksempel beskytte den ved å låse telefonen med et mønster eller en kode. Normalt lagres databasen på et sted som bare kan leses av Diabetesdagboka. Hvis du velger å eksportere databasen, vil den også kunne leses av andre applikasjoner.

Diabetesdagboka 2.0 Update

2020-02-17
Fixed issue with 12-hour formatting.

Diabetesdagboka Tags

Additional Information

Categorie: Gratis Gezondheid en fitness APP

Publiceerdatum:

Laatste Versie: 2.0Verzoek update van Diabetesdagboka

Verkrijgbaar via: Verkrijg Diabetesdagboka via Google Play

Benodigdheden: Android 4.0+

Melden: Rapporteer als ongepast

Advertisement
 
Previous versions
gelijk aan Diabetesdagboka
More From Nasjonalt senter for samhandling og telemedisin
Discover
Comment Loading...
Reageer als eerste.
Aan het zoeken...