Startseite » Apps » Gesundheit & Fitness » Diabetesdagboka

Die Beschreibung von Diabetesdagboka

Diabetesdagboka er et selvhjelpsverktøy for deg som har diabetes, utviklet av Nasjonalt senter for e-helseforskning (NSE) i Tromsø. Denne appen gir deg mulighet til å registrere og lagre blodsukker, insulindosering, karbohydratinntak og fysisk aktivitet som i en vanlig dagbok. Alt som registreres i dagboka bygger opp en database som etter hvert vil kunne gi deg oversikt over tidligere hendelser og situasjoner, og dermed være til veiledning og hjelp med valg av mat og medisinering.

Gjennom mange prosjekter over flere år har et forskningsteam ved NSE sammen med brukerne forbedret og videreutviklet appen som har fått navnet Diabetesdagboka. Forskningen har vist at gode mobilapplikasjoner kan forbedre helsa og livskvaliteten for folk med diabetes.

Diabetesdagboka lanseres nå som et resultat av denne forskningen. Videreutvikling skjer kontinuerlig i dialog med brukere fra forskningsprosjekter og Diabetesdagboka vil jevnlig oppdateres og utvides basert på disse innspill. Foreløpig finnes appen bare på norsk, men vi ser på muligheten for å oversette til flere språk.

Alle tilbakemeldinger vurderes i videre utvikling og blir takknemlig mottatt.

Mer informasjon om Diabetesdagboka og NSE kan du finne på disse nettsidene:
http://www.diabetesdagboka.no
http://www.ehealthresearch.no

Følg oss på Facebook:
https://www.facebook.com/Diabetesdagboka

Lagring av data: Diabetesdagboka lagrer den informasjon du legger inn om din helsetilstand kun på telefonen. Husk at du kanskje ikke vil at andre skal ha tilgang til denne informasjonen. Du kan for eksempel beskytte den ved å låse telefonen med et mønster eller en kode. Normalt lagres databasen på et sted som bare kan leses av Diabetesdagboka. Hvis du velger å eksportere databasen, vil den også kunne leses av andre applikasjoner.

Diabetesdagboka 2.0 Aktualisieren

2020-01-09
Fixed issue with 12-hour formatting.

Additional Information

Kategorie: Gratis Gesundheit & Fitness APP

Veröffentlichungsdatum:

Aktuelle Version: 2.0Diabetesdagboka Update anfordern

Laden Sie es von: Erhalt Diabetesdagboka auf Google Play

Anforderungen: Android 4.0+

Bericht: Als unangemessen kennzeichnen

Advertisement
 
Frühere Versionen
Ähnlich wie Diabetesdagboka
Mehr von Nasjonalt senter for samhandling og telemedisin
Discover
Kommentar wird geladen...
Schreib den ersten Kommentar.
Suchen...