ikon Lajmi Fundit

2.3.7 by Albanian NEWS


Feb 9, 2022

Tentang Lajmi Fundit

Indonesia

Lajmet dan fundit dan mediat shqiptare dan aparatin tuaj celular

Aplikasi "Lajmi Fundit" Ju mundëson që të lexoni jo vetem artikujt më të fundit di Shqipëria, oleh dhe një përmbledhje të të gjithë mediave online.

Aplikationi është i thjeshtë , shumë i shpejtë dhe kompakt , mundëson shfaqjen e lajmeve të fundit, duke iu referuar faqeve kryesore informative.

Ofrohet mundësia dan kërkimit të shpejtë për çdo artikull, ruajtja dan postimeve të preferuara si dhe ndarja në bazë të kategorive.

Semua pekerjaan yang dilakukan dan pengerjaan dengan kategori kategori, aduke rrëshqitur gishtin di ekran. ''

Menu kontrollit ke dalam bahasa yang digunakan dan media pilihan, artikel klik, artikel dan informasi, informasi program dan lain-lain.

Gjithashtu, Ju keni mundësine të zgjidhni të merrni ose jo njoftime automatike saya lajmet kryesore të orëve të fundit.

i & gt; Zgjedhja juaj për lajmin e fundit! & lt;

Apa yang baru dalam versi terbaru 2.3.7

Last updated on Feb 9, 2022

Më shumë burime informacioni dhe mundësia për të zgjedhur portalet të cilët preferoni të lexoni.
Përditësimi me libraritë e fundit për një performancë më të mirë!

Terjemahan Memuat...

Informasi APL tambahan

Versi Terbaru

Permintaan Lajmi Fundit Update 2.3.7

Diunggah oleh

Salman Ansari

Perlu Android versi

Android 4.4+

Available on

Mendapatkan Lajmi Fundit di Google Play

Tampilkan Selengkapnya

Lajmi Fundit Tangkapan layar

Komentar Loading...
Bahasa
Bahasa
Cari...
Berlangganan APKPure
Jadilah yang pertama mendapatkan akses ke rilis awal, berita, dan panduan dari game dan aplikasi Android terbaik.
Tidak, terima kasih
Mendaftar
Berlangganan dengan sukses!
Anda sekarang berlangganan APKPure.
Berlangganan APKPure
Jadilah yang pertama mendapatkan akses ke rilis awal, berita, dan panduan dari game dan aplikasi Android terbaik.
Tidak, terima kasih
Mendaftar
Kesuksesan!
Anda sekarang berlangganan buletin kami.