Tentang Shkabaj

Indonesia

Lajme, Radio, TV, Video, & Moti nga Kosova dhe shqiperia. 100% Shqip.

Aplikacioni Shkabaj ju mundëson të:

• Radio atas shqiptare di Kosovo, Shqipëria, Maqedonia, dan diaspora.

• Lexoni, dëgjoni, apo shikoni lajmet dhe ndani ato me miqtë tuaj

• Video Shikoni mijera sesuai permintaan

• Beri tahu saya të dhënat e fundit për motin në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni

• Lexoni Horoskopin

• E shumë të tjera!!!!

Pëlqeni Shkabaj? Na vlersoni në Play Store. Në qofte se keni ndonje pyetje apo sugjerim, ju lutem na shkruani në shkabaj@shkabaj.net!

Yang paling penting:

✪ Shpërdani këtë aplikacion me miqtë tuaj

✪ Na pelqeni në Facebook: www.facebook.com/shkabaj

✪ Na ndiqni në Twitter: www.twitter.com/shkabaj

-------------------------------------------------- ----------

Aplikasi Shkabaj memungkinkan Anda:

• Dengarkan radio top Albania dari Kosovo, Albania, Makedonia, dan Diaspora.

• Baca, dengarkan, atau tonton berita dan bagikan dengan teman

• Tonton ribuan video sesuai permintaan

• Dapatkan informasi cuaca terkini untuk Kosovo, Albania, dan Makedonia

• Baca horoskop Anda

• Dan banyak lagi!!!

Suka Shkabaj? Nilai kami di Play Store. Jika Anda memiliki pertanyaan atau saran, silakan bagikan dengan kami di shkabaj@shkabaj.net!!

Jangan lupa untuk:

✪ Bagikan aplikasi ini dengan teman Anda

✪ Sukai kami di Facebook: www.facebook.com/shkabaj

✪ Ikuti kami di Twitter: www.twitter.com/shkabaj

Të gjitha me një vend: Radio Shqip, Video Shqip, Lajme Shqip, TV shqip, Moti në Kosove, Moti në Shqipëri, Moti në Maqedoni, e shumë tjera....

Apa yang baru dalam versi terbaru 6.10.3

Last updated on Jun 1, 2023

• Përmirësime teknike

---------------------

• Bug fixes

Terjemahan Memuat...

Informasi APL tambahan

Versi Terbaru

Permintaan Shkabaj Update 6.10.3

Diunggah oleh

Mark Zeiger

Perlu Android versi

Android 5.0+

Available on

Mendapatkan Shkabaj di Google Play

Tampilkan Selengkapnya

Shkabaj Tangkapan layar

Komentar Loading...
Bahasa
Bahasa
Cari...
Berlangganan APKPure
Jadilah yang pertama mendapatkan akses ke rilis awal, berita, dan panduan dari game dan aplikasi Android terbaik.
Tidak, terima kasih
Mendaftar
Berlangganan dengan sukses!
Anda sekarang berlangganan APKPure.
Berlangganan APKPure
Jadilah yang pertama mendapatkan akses ke rilis awal, berita, dan panduan dari game dan aplikasi Android terbaik.
Tidak, terima kasih
Mendaftar
Kesuksesan!
Anda sekarang berlangganan buletin kami.