Lajmi Fundit के बारे में

English

लाजमेट ई फंडिट एनजीए मेडिया शकीप्टारे एनआर अपरैटिन तुज सेल्यूलर

Aplikacioni "Lajmi Fundit" Ju mundëson që të lexoni jo vetem artikujt më të fundit ngaqqëria, por dhe një përmbledhje të tj gjithë मीडिया ऑनलाइन।

Aplikacioni është i thjeshtë , shumë i shpejtë dhe kompakt , mëëëson shfaqjen e lajmeve të fundit, duke iu referuar faqeveve.e.

Ofrohet mundësia e kërkimit të shpejtë për çdo artikull, ruajtja e postimeve të प्रेपुरा si dhe nararja në bazë të kategorive।

Mund të shfletoni lehtësisht artikujt e ndryshëm sipas kategorive përkatëse, ड्यूक rrëshqitur gishtin në eran।

Në menunë e kontrollit mund të zgjidhni të lexoni lajmet nga mediat e प्रेगुआरा, आर्टिकुज्ट më t klikuar, Artikujt ru ruajtur, अनौपचारिक rreth programit etj

Gjithashtu, Ju keni mundësine të zgjidhni të merrni ose jo njoftime automatike me lajmet kryesore të -ëve të fundit।

Zgjedhja juaj për lajmin e fundit!

नवीनतम संस्करण 2.3.7 में नया क्या है

Last updated on Feb 9, 2022

Më shumë burime informacioni dhe mundësia për të zgjedhur portalet të cilët preferoni të lexoni.
Përditësimi me libraritë e fundit për një performancë më të mirë!

अनुवाद लोड हो रहा है...

अतिरिक्त ऐप जानकारी

नवीनतम संस्करण

निवेदन Lajmi Fundit अपडेट 2.3.7

द्वारा डाली गई

Salman Ansari

Android ज़रूरी है

Android 4.4+

Available on

Lajmi Fundit Google Play प्राप्त करें

अधिक दिखाएं

Lajmi Fundit स्क्रीनशॉट

टिप्पणी लोड हो रहा है...
भाषाओं
भाषाओं
खोज हो रही है...
APKPure की सदस्यता लें
सर्वश्रेष्ठ एंड्रॉइड गेम और ऐप्स के शुरुआती रिलीज, समाचार और गाइड तक पहुंचने वाले पहले व्यक्ति बनें।
जी नहीं, धन्यवाद
साइन अप करें
सफलतापूर्वक सब्सक्राइब!
अब आप APKPure की सदस्यता ले रहे हैं।
APKPure की सदस्यता लें
सर्वश्रेष्ठ एंड्रॉइड गेम और ऐप्स के शुरुआती रिलीज, समाचार और गाइड तक पहुंचने वाले पहले व्यक्ति बनें।
जी नहीं, धन्यवाद
साइन अप करें
सफलता!
अब आप हमारे न्यूज़लेटर की सदस्यता ले चुके हैं।