Over Goal Data

English

Gedetailleerde doelstatistieken en minuutstatistieken van competities en teams

Doelanalyse voor voetbalfans hier.

Stand, gegevens van teamdoelminuten, statistieken van het totale aantal doelpunten van de teams, doelgemiddelden, wedstrijden die naar verwachting de eerste helft zijn, wedstrijden met de meest waardevolle statistieken en meer.

DOEL MINUUT GEGEVENS

Met deze methode, die het aantal doelpunten van de teams laat zien, kun je antwoorden vinden op vragen zoals of de eerste helft wordt gescoord of de tweede helft wordt gescoord, welke helft meer doelpunten zal hebben, in welke minuten er is een hoge kans om te scoren. Voorbeeld; De thuisploeg scoorde in totaal 5 doelpunten in de eerste helft in 5 wedstrijden in eigen veld, kreeg 3 doelpunten tegen, scoorde in totaal 10 doelpunten in de tweede helft en accepteerde 8 doelpunten. Of je kunt gegevens zien zoals hoeveel goals gescoord en hoeveel goals gescoord zijn in welke minuutintervallen, zoals het scoren van 3 goals en 3 goals tegen tussen 31-45 minuten.

GEAVANCEERDE FILTERS

Wedstrijden die naar verwachting in de eerste helft zullen worden gescoord, wedstrijden die naar verwachting in de tweede helft zullen worden gescoord, wedstrijden die naar verwachting gelijk zijn, wedstrijden die naar verwachting 0,5 meer zijn, 1,5 meer, 2,5 meer, 3,5 meer, geavanceerde filters zoals wedstrijden die boven het gemiddelde doel dat u wilt op uw thuisveld of onderweg. U kunt de meest bijzondere lucifers uit de pasta's van de dag zien door toe te passen.