Trang chủ » Ứng dụng » Thể thao » iFiske
iFiske biểu tượng

iFiske

Enklare Fiskekort

4.18.0 for Android

iFiske.se

Mô tả của iFiske

Är du sportfiskare? Vill du hitta till nya spännande fiskevatten? Vet du inte var du köper fiskekortet?

Ta hjälp av iFiskes app! Med appen kan du söka efter och läsa om fiskevatten runt om i Sverige, köpa och få dina fiskekort till mobilen och enkelt hitta vägen till ditt fiskeställe.

I Sverige är det obligatoriskt att ha ett fiskekort i de flesta fiskevatten. Brott mot bestämmelser i fiskerilagstiftningen med tillhörande föreskrifter faller under allmänt åtal.

Med iFiskes app kan du hitta fiskekort genom att söka per län eller via karta, och sedan enkelt köpa korten via iFiskes mobila hemsida med hjälp av din telefon. För de fiskevatten som är anslutna till iFiske kan du se bilder, läsa beskrivning av sjön/ån, se fiskeregler, se förekomst av fiskar, och mycket mer!

Förutom att söka fiskevatten kan du också hantera dina tidigare köpta fiskekort och läsa de fiskeregler som gäller. Innehållet finns även tillgängligt offline, t.ex. när du saknar mobiltäckning, vilket är praktiskt när du fiskar i ett avlägset område.

I appen finns också utförliga beskrivningar av våra vanligaste sötvattensfiskar och sportfiskesätt, och ett antal artiklar om vad fiskekort är och innebär.

För anslutna organisationer finns det i appen funktioner för kontroller av fiskekort och listor över sålda fiskekort. Kontroller sker enkelt genom att scanna en QR-kod, eller genom att ange fiskekortets nummer. Dessa funktioner är bara tillgängliga för inloggade användare som är anslutna till en organisation som säljer fiskekort via iFiske.

OBS: Om det ej FINNS fiskekort i just DITT område, ge inte appen ett dåligt betyg bara för det. Vi får och kan bara sälja fiskekort för de föreningar som anslutit sig till oss på iFiske. Tipsa istället din förening att ansluta sig till iFiske! Vi har t.ex. en PDF på vår hemsida med information till fiskevårdsområden.

iFiske 4.18.0 Cập nhật

2020-10-24
Add support for connecting to ifiske.ax - iFiske in Åland
Misc bug fixes

Additional Information

Danh mục: Miễn phí Thể thao ỨNG DỤNG

Ngày phát hành:

Uploaded by: Tusigafa Mauigoa Wright

Phiên bản mới nhất: 4.18.0Yêu cầu cập nhật iFiske

Available on: Tải iFiske trên Google Play

Yêu cầu: Android 4.4+

Báo cáo: Gắn cờ là không phù hợp

Advertisement
 
Phiên bản trước
Tương tự với iFiske
Discover
Đang tải bình luận...
Trở thành người đầu tiên bình luận.
Đang tìm kiếm...