главная страница » Приложения » Связь » H&M One Team
This release comes in several variants, See available APKs

Описание для H&M One Team

** ALLEEN VOOR H&M MEDEWERKERS **

In H&M One Team vind je alles op één plek. Hoe handig is dat? Je hoeft dus niet meer te zoeken op verschillende plaatsen, privé-apps voor werk te gebruiken en diverse externe apps te gebruiken om de benodigde informatie te vinden. De One Team shop is nu een ‘one stop shop’ en via deze app vind je alles wat je nodig hebt, zoals je salarisstrook, Backstage, het rooster, nuttige inwerkmodules en praktische huisregels. Natuurlijk moet je nog wel je persoonlijke inlognaam en wachtwoord gebruiken om bij de informatie te komen, maar dit is om jouw persoonlijke gegevens te beschermen.

De One Team app beschikt over een chatfunctie, zodat je geen whats app-berichten meer hoeft te sturen met je privé-telefoonnummer. Je kunt zelf instellen voor wie jouw gegevens zichtbaar zijn en wie jou chats kan sturen. Daarnaast heb je een eigen tijdlijn waar korte berichten worden geplaatst met updates, belangrijk nieuws of leuke weetjes. Dit kan gedaan worden vanuit het support office of je store manager, maar je kunt ook zelf berichten plaatsen. Het werkt een beetje zoals Facebook, maar is dan in een vertrouwde H&M-omgeving.

H&M One Team 2.37.1 Обновить

2021-12-02
We updaten de app zo vaak mogelijk om jouw ervaring zo goed mogelijk te maken. Dit is wat je in de nieuwste versie kan vinden:

- Ben je het zat om te wachten tot de app start? Niet meer! De app start nu aanzienlijk sneller door verbeteringen achter de schermen
- Ondersteuning voor international telefoonnummers
- Mogelijkheid om chats te onarchiveren
- Prestatie- en stabiliteitsverbeteringen
- Andere bugfixes

H&M One Team Tags

Additional Information

Категория: Бесплатно Связь Приложение

Дата публикации:

Uploaded by: Rabari Rayaka Magan

Последняя версия: 2.37.1Запросить H&M One Team обновление

Available on: Скачать H&M One Team с Google Play

Требования: Android 5.0+

Жаловаться: Сообщить о неприемлемом содержании

 
Предыдущие версии
Похоже на: H&M One Team
Рекомендовать
Загрузка комментария
Оставьте первый комментарий.
Идёт поиск...