Home » Apps » News & Magazines » Omni
Omni icon

Omni

Nyheter

3.3.0 for Android
Omninews
The XAPK (Base APK + Split APKs) File

The description of Omni App

Välkommen till Omni!

Omni ger dig alla mediers nyheter och perspektiv i en app. Omni har utsetts till Sveriges bästa nyhetstjänst flera år i rad och används idag av 650 000 läsare. Appen är gratis att ladda ner och använda.

Med Omni får du alltid nyheterna först. Dessutom får du flera perspektiv och infallsvinklar genom att Omni tar dig vidare till alla andra relevanta nyhetsmedier i världen och i Sverige.

Omnis kanske största styrka är bevakningen av politik, samhälle och internationella nyheter. Omni vill utmana människor med nya perspektiv på världen, varandra och sig själva.

Med hjälp av en rad smarta funktioner kan du anpassa appen efter dina behov. Du kan ställa din egen nyhetsmix så att du exempelvis får mindre sport och mer politik. Du kan även lägga upp bevakningar på de ämnen som intresserar dig mest.

I senaste versionen av Omni har tilläggstjänsten Omni Mer lanserats. Omni Mer ger ännu mer fakta, förklaring och fördjupning. Omni Mer öppnar även betalväggarna till en lång rad internationella medier och gör det möjligt att läsa Omni annonsfritt.

Läs mer i våra användarvillkor: https://integritet.omni.se/anvandarvillkor

Om du gillar Omni och dessutom är intresserad av ekonominyheter så rekommenderar vi dig att även testa systerappen Omni Ekonomi.

Förslag eller synpunkter? Kontakta oss gärna på info@omni.se.

/Team Omni

Omni App 3.3.0 Update

2022-09-26
Vi gör ständigt förbättringar för att du ska få alla nyheter och perspektiv på ett ställe. Tack för att du använder Omni!

Omni Tags

Additional Information

Category: Free News & Magazines App

Updated on:

Uploaded by: Pablo Farias

Latest Version: 3.3.0Request Omni Update

Available on: Get Omni on Google Play

Requires Android: Android 7.0+

Report: Flag as inappropriate

 
Previous versions
Discover App
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Searching...