LAMAN UTAMA » APLIKASI » Pendidikan » Tech2gether
Tech2gether ikon

Tech2gether

1 for Android

Aryzon

Perihalan Tech2gether

De Tech2gether app geeft studenten en professionals inzicht in de onderzoeken van het lectoraat Technology, Health & Care (Saxion Hogeschool) en het practoraat Zorg & Technologie (ROC van Twente). De informatie wordt onder andere weergeven in Augmented Reality (AR) om in te spelen op de kloof tussen de gezondheidszorg en technologie. Hiervoor is een schilderij gemaakt in ‘Banksy style’ die de samenwerking tussen de verschillende disciplines laat zien. Het is ook mogelijk om de applicatie te bekijken zonder het (fysieke) schilderij.

Lectoraten en practoraten zijn onderzoeksgroepen binnen een hogeschool en ROC. Bij hogeschool Saxion en ROC van Twente wordt onderzoek gedaan naar de adoptie en acceptatie van technologieën door mensen. De domeinen die centraal staan in de onderzoeken, zijn gezondheid, welzijn en communicatie. Samen met zorginstellingen, professionals, bedrijven, zorgvragers en kennisinstellingen wordt praktijkgericht onderzoek uitgevoerd en de resultaten daarvan worden toegepast naar het onderwijs en naar de praktijk van zorg en welzijn.

Binnen de app heeft elk onderzoek zijn eigen pad. Hoe langer je een pad volgt, hoe meer informatie je krijgt. Zo sluit de informatie aan bij elke gebruiker.

Functies:

• Onderzoeken bekijken in de app:

o Op de telefoon.

o In AR op de telefoon.

o In AR met AR headset.

• Leren over de onderzoeken doormiddel van video’s, infographics en artikelen.

Deze app is ontwikkeld door Aryzon in opdracht van Saxion studenten voor de lectorale en practorale rede van Marjolein den Ouden.

Tech2gether Tanda

Maklumat Tambahan

Category: PERCUMA Pendidikan APLIKASI

Tarikh Terbitan:

Versi Terbaru: 1Minta Tech2gether Kemas kini

Available on: Dapatkan Tech2gether melalui Google Play

Syarat-syarat: 4.1 and up

Laporkan: Tandai sebagai tidak sesuai

Advertisement
Sama seperti Tech2gether
Lebih Banyak Daripada Aryzon
Discover
Memuatkan Komen...
Ooops! Tiada isi kandungan begini!
Mencari...