Informazioni su SMIP

Sistemi i Menaxhimit të Informacionit Parauniversitar

Sistemi i Menaxhimit të Informacionit Parauniversitar (SMIP)

Sistemi i Menaxhimit të Informacionit Arsimor (SMIP) është një sistem kombëtar i të dhënave arsimore për sistemin arsimor parauniversitar, i cili bën të mundur digjitalizimin e amzës fizike duke ngritale d'ejitale enot di amzët

Mësuesit mund të hedhin notat dhe mungesat përmes aplikacionit mobile, duke mundësuar përditesimin e të dhënave arsimore të nxënësve në kohë reale.

fërkohë prindërit/kujdestarët ligjorë përmes aplikacionit mund të ndjekin progresin e përgjithshëm të fëmijës/ve të tyre si vlerësimet e çdo lënde, komente të ndryçrjoç etërçe ngërçe ngamërësut e pneumatico.

Novità nell'ultima versione 3.0.7

Last updated on Mar 3, 2024

Minor bug fixes and improvements. Install or update to the newest version to check it out!

Traduzione in caricamento...

Informazioni APP aggiuntive

Ultima versione

Richiedi aggiornamento SMIP 3.0.7

Caricata da

Uzair Khan

È necessario Android

Android 5.0+

Available on

Ottieni SMIP su Google Play

Mostra Altro

SMIP Screenshot

Commento Loading...
Lingua
Ricerca...
Iscriviti ad APKPure
Sii il primo ad accedere alla versione anticipata, alle notizie e alle guide dei migliori giochi e app Android.
No grazie
Iscrizione
Abbonato con successo!
Ora sei iscritto ad APKPure.
Iscriviti ad APKPure
Sii il primo ad accedere alla versione anticipata, alle notizie e alle guide dei migliori giochi e app Android.
No grazie
Iscrizione
Successo!
Ora sei iscritto alla nostra newsletter.