Beranda » Apl » Komunikasi » Telegram
ikon Telegram

Telegram

8.7.4 for Android

Telegram FZ-LLC

This release comes in several variants, See available APKs

Penjabaran dari Telegram

Permesejan segera tulin - mudah, pantas, selamat, dan disegerakkan di semua peranti anda. Di antara aplikasi 10 teratas di dunia dengan lebih 500 juta pengguna aktif.

CEPAT: Telegram adalah aplikasi permesejan terpantas di pasaran, menghubungkan manusia melalui rangkaian pusat data yang unik dan ditaburkan di seluruh dunia.

DISEGERAKKAN: Anda dapat mengakses mesej anda dari semua fon, tablet dan komputer dalam masa yang sama. Aplikasi Telegram adalah berdikari, jadi anda tak perlu hubungkan ke fon anda. Mula menaip di salah satu peranti anda dan selesaikan di peranti lain anda. Anda tidak akan kehilangan data lagi.

TANPA BATAS: Anda boleh menghantar media dan fail, tanpa had pada jenis dan saiznya. Seluruh riwayat bual anda tidak memerlukan ruang disk pada peranti anda, dan akan disimpan dengan selamat di awan Telegram selama anda memerlukannya.

SELAMAT: Kami menjadikan misi kami untuk memberikan keselamatan terbaik yang digabungkan dengan kemudahan cara guna. Semua di Telegram, termasuk bual, grup, media, dan lain-lain disulitkan menggunakan gabungan penyulitan AES simetri 256-bit, penyulitan RSA 2048-bit, dan pertukaran kunci Diffie-Hellman yang selamat.

100% PERCUMA & TERBUKA: Telegram mempunyai API berdokumentasi secara percuma untuk juruprogram, aplikasi terbuka dan binaan yang boleh disemak untuk membuktikan aplikasi yang anda muat turun adalah dibina dari kod asal sama seperti yang diterbitkan.

HEBAT: Anda boleh membuat grup bual sehingga 200,000 ahli, berkongsi video besar, dokumen jenis apa sahaja (.DOCX, .MP3, .ZIP, dll.) sehingga 2 GB setiap satu, dan menyediakan bot untuk tugas tertentu. Ianya alat yang sempurna untuk menempatkan komuniti di talian dan menyelaraskan kerja berpasukan.

BOLEH DIPERCAYAI: Dicipta untuk menyampaikan mesej anda dalam bait minima yang mungkin, Telegram adalah sistem permesejan yang paling dipercayai yang pernah dicipta. Ia dapat berfungsi walaupun pada sambungan mudah alih yang paling lemah.

SERONOK: Telegram mempunyai alat penyuntingan foto dan video yang hebat, stiker beranimasi dan emoji, tema yang boleh disesuaikan untuk menukar paparan aplikasi anda, dan stiker / platform GIF terbuka untuk memenuhi semua keperluan ekspresif anda.

MUDAH: Walaupun menyediakan pelbagai ciri yang belum pernah dicipta sebelum ini, kami sangat berhati-hati untuk pastikan interfes yang sempurna. Telegram adalah sangat mudah, anda pasti sudah tahu cara menggunanya.

PERIBADI: Kami memandang serius privasi anda dan tidak akan memberi akses data anda kepada mana-mana pihak ketiga. Anda boleh hapus mana-mana mesej yang anda kirim atau terima untuk kedua pihak, pada bila-bila masa tanpa meninggalkan kesan. Telegram tak akan guna data anda untuk tunjuk anda sebarang iklan.

Bagi mereka yang berminat dengan privasi maksima, Telegram menawarkan Bual Rahsia. Mesej Bual Rahsia dapat diprogramkan untuk musnah sendiri secara automatik dari kedua-dua peranti yang mengambil bahagian. Dengan cara ini anda dapat mengirim semua jenis kandungan yang musnah sendiri - mesej, foto, video, dan fail. Bual Rahsia menggunakan inkripsi awal ke akhir untuk memastikan bahawa mesej hanya dapat dibaca oleh penerima yang sepatutnya.

Kami akan terus memperluas batasan yang dapat anda lakukan dengan aplikasi pemesejan. Jangan tunggu bertahun-tahun untuk mesenjer lama lain sampai ke tahap Telegram - sertai revolusi ini hari ini.

Telegram 8.7.4 Memperbarui

2022-04-29
Bunyi Notifikasi dan Banyak Lagi

• Tukar fail audio pendek kepada bunyi notifikasi tersuai untuk mana-mana bual.
• Nyahdaya notifikasi dari mana-mana bual untuk tempoh waktu tersuai.
• Tutup bunyi tanpa nyahdaya notifikasi.
• Set Hapus Auto dengan pantas dan tambah tempoh tersuai.
• Tonton video di jendela gambar-dalam-gambar yang direka baru.
• Lihat mana mesej dimajukan yang dibalas.
• Guna interfes web yang perkasa untuk bot.
• Lihat senarai penuh penambahbaikan di aplikasi Telegram.

Additional Information

Kategori: Gratis Komunikasi APLIKASI

Tanggal Publikasi:

Uploaded by: Gustavo Gutierrez Flores

Versi Terbaru: 8.7.4Permintaan Telegram Update

Available on: Mendapatkan Telegram di Google Play

Persyaratan: Android 6.0+

Laporkan: Tandai sebagai hal yang tak patut

 
Versi sebelumnya
Telegram Alternatives
QuickShortcutMaker(Pintas)
QuickShortcutMaker(Pintas)
Unduh
Telegram X
Telegram X
Unduh
Plus Messenger
Plus Messenger
Unduh
WAMR - Recover deleted messages & status download
WAMR - Recover deleted messages & status download
Unduh
Zangi Messenger
Zangi Messenger
Unduh
TurboTel Pro
TurboTel Pro
Unduh
surespot encrypted messenger
surespot encrypted messenger
Unduh
iMe Messenger & Crypto Wallet
iMe Messenger & Crypto Wallet
Unduh
Pengelola Volume Bluetooth
Pengelola Volume Bluetooth
Unduh
Crypto - Tools for Encryption & Cryptography
Crypto - Tools for Encryption & Cryptography
Unduh
Komentar Loading...
Jadilah yang pertama mengomentari.
Cari...