ikon Dynamics 365 Business Central

3.8.11101 by Microsoft Corporation


Nov 11, 2022

Tentang Dynamics 365 Business Central

Indonesia

Sambungkan dan kembangkan perniagaan anda

Dynamics 365 Business Central ialah penyelesaian pengurusan perniagaan yang menyeluruh yang membantu syarikat kecil dan sederhana menghubungkan pasukan kewangan, jualan, perkhidmatan dan operasi mereka dalam satu aplikasi yang mudah digunakan. Mempercepatkan pelaksanaan dan penerimaan dengan panduan penyertaan langkah demi langkah, perisikan tindakan terbaik seterusnya kontekstual dan interoperability dengan Microsoft 365 yang biasa. Bergerak ke awan dengan yakin untuk mengoptimumkan proses perniagaan digital dan membuka kunci cerapan yang diperlukan untuk menyesuaikan diri dengan lebih pantas, bekerja dengan lebih bijak dan melakukan dengan lebih baik. Dengan setiap hari dan setiap minit membawa sesuatu yang baharu, bersedia untuk perkara seterusnya dan buka kemungkinan tidak terhingga dengan Business Central. Ingat bahawa ia juga menempatkan kefleksibelan di tengah-tengah perniagaan anda, membolehkan anda untuk bermula dengan pantas, berkembang mengikut kelajuan sendiri dan menyesuaikan diri dalam masa nyata. Bekerja dengan rakan Dynamics 365 untuk menyesuaikan dan meluaskan aplikasi dengan mudah bagi memenuhi keperluan unik perniagaan anda atau keperluan khusus industri.

Kerja lebih bijak
Memperkasakan orang untuk menjadi lebih kolaboratif, lebih produktif dan lebih berkesan dengan cerapan yang boleh diambil tindakan dan interoperability untuk Microsoft 365, termasuk Teams, Word, Excel dan Outlook.

Lakukan lebih baik
Dayakan prestasi tinggi dengan aliran kerja berpandu, tadbir urus dan metrik masa nyata yang mendorong pengoptimuman proses berterusan, mempercepatkan penutupan kewangan dan memperbaik masa kitaran.

Menyesuaikan diri dengan lebih pantas
Inovasi dan menyesuaikan model perniagaan baharu dengan lebih pantas dengan model penggunaan yang fleksibel, mobiliti, kebolehpercayaan, keselamatan dan boleh disesuaikan penyelesaian awan Microsoft yang berkembang bersama perniagaan anda.

© 2018 Microsoft. All Rights Reserved.

Memerlukan Android 10 atau lebih baharu.

Dengan memasang atau mengakses aplikasi ini, anda menerima terma penggunaan.

Apa yang baru dalam versi terbaru 3.8.11101

Last updated on Nov 12, 2022

Some general fixes
Terjemahan Memuat...

Informasi APL tambahan

Versi Terbaru

Permintaan Dynamics 365 Business Central Update 3.8.11101

Diupdate pada

Nov 11, 2022

Diunggah oleh

Ahmed W. Khorshid

Perlu Android versi

Android 10.0+

Available on

Mendapatkan Dynamics 365 Business Central di Google Play

Tampilkan Selengkapnya
Komentar Loading...
Jadilah yang pertama mengomentari.
Bahasa
Bahasa
Cari...