Startseite » Apps » Kommunikation » Kivra
Kivra Zeichen

Kivra Sverige


3.19.18-3 for Android
Kivra
The XAPK (Base APK + Split APKs) File

Die Beschreibung von Kivra

Kivra är en plats där du kan samla dina viktigheter. Brev, fakturor, kvitton och annat – som du annars hade haft i pärmar, byxfickor eller i olika pappershögar. Du behöver inte längre leta efter försäkringsbrev, garantikvitton eller hundens vaccinationskort. Istället kan du ha allt på ett och samma ställe så att det alltid är tillgängligt, var du än befinner dig.

Kivra är ett hållbart alternativ till papperspost och kvitton. Och för varje dokument som skickas och tas emot i Kivra tar vi tillsammans steg i rätt riktning för miljön. Med vår uppladdningstjänst kan du dessutom själv välja och ladda upp det som är viktigt för dig, allt säkert sparat bakom Mobilt BankID.

Tiotusentals privata företag skickar idag brev och fakturor digitalt med Kivra. Och flera av landets regioner och myndigheter är anslutna, redo att skicka deklaration, vaccinationsbevis, årsbesked och andra viktigheter till dig. Dessutom får du digitala kvitton från flera av landets populäraste butikskedjor och företag.

Vi utvecklar hela tiden Kivra, med nya funktioner och fler anslutna företag, för att du ska kunna samla allt på ett och samma ställe.

Nu lanserar vi till exempel Kivra+. En smart extratjänst för dig som vill samla ännu fler av dina viktigheter i Kivra. Du kan prova Kivra+ kostnadsfritt under en period.

Kivra – en bättre plats för dina viktigheter.

Kivra 3.19.18-3 Aktualisieren

2022-07-14
- Buggfixar
- Generella appförbättringar

Kivra Tags

Additional Information

Kategorie: Gratis Kommunikation APP

Veröffentlichungsdatum:

Uploaded by: Aldair Hau

Aktuelle Version: 3.19.18-3Kivra Update anfordern

Available on: Erhalt Kivra auf Google Play

Anforderungen: Android 6.0+

Bericht: Als unangemessen kennzeichnen

 
Frühere Versionen
Discover
Kommentar wird geladen...
Schreib den ersten Kommentar.
Suchen...