首页 » 应用 » 教育 » Belajar Bahasa Cina
Belajar Bahasa Cina 图标

Belajar Bahasa Cina

(Mandarin)

1.6 for Android

SAN

Belajar Bahasa Cina

Bahasa Mandarin merupakan bahasa yang semakin penting di antarabangsa. Pelbagai negara seperti China, Taiwan dan Singapura juga menggunakannya sebagai bahasa rasmi. Di Malaysia, tidak hairannya untuk menghantar anak-anak ke sekolah jenis kebangsaan demi belajar bahasa Cina.

Kini, belajar bahasa Mandarin adalah semakin senang dan mudah. Ini kerana anda boleh belajar dengan aplikasi ini secara interaktif dan percuma. Permainan ini mengajar bahasa Cina dengan menggunakan bahasa Melayu, jadi sesiapa di Malaysia juga boleh bermain.

Kandungan aplikasi:
- Belajar Perkataan: Kosa kata akan diajar mengikut topik, anda perlu menjawab semua soalan latihan yang diberi.
- Belajar Bercakap ayat: Perbualan asas dengan sebutan pinyin yang tepat dan jelas adalah tersedia yang anda mempelajari.
- Ujian: Anda perlu menerjemah perkataan dan ayat bahasa Mandarin tanpa kamus, supaya dapat lulus peperiksaan yang diberi dan dapat skor yang tinggi.
- Pertandingan: Bermain dengan kawan-kawan anda, mungkinnya anda dapat kalahkan kawan anda yang berbangsa Cina selepas menggunakan aplikasi ini.

Jom belajar bahasa Mandarin sekarang, supaya anda boleh berkawan atau berkomunikasi dengan bangsa Cina dengan lebih senang. Selain itu, anda boleh menguasai salah satu bahasa yang sangat penting di dunia.

Belajar Bahasa Cina 1.6 更新

2019年06月07日
bug fixes

Belajar Bahasa Cina标签

添加应用标签

为游戏和应用程序添加标签,您将帮助APKPure用户更快的发现这些好游戏和优质应用。注:在APKPure客户端中添加应用标签前需要使用账户信息登录。

其他信息

类别: 免费 教育 应用

发布日期:

最新版本: 1.6请求 Belajar Bahasa Cina 更新

来源: Belajar Bahasa Cina 来源 Google Play

系统要求: Android 4.1+

举报: 举报不当内容

Advertisement
 
历史版本
类似于 Belajar Bahasa Cina
SAN的其他应用
最新发现
评论载入中...
没有符合条件的内容
搜索中...