Home » Apps » Maps & Navigation » Bicibox
Bicibox icon

Bicibox

2.1.0 for Android

AMB INFORMACIÓ

The description of Bicibox

Bicibox és un servei de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) que gestiona una xarxa d’aparcaments segurs per a bicicletes particulars i una flota de bicicletes elèctriques d’ús compartit. Tant la xarxa d’aparcaments com la flota de bicicletes, es troben distribuïdes pels diferents municipis de l’AMB per tal que qualsevol ciutadà en pugui fer-ne ús un cop registrat com a usuari a www.bicibox.cat.
El servei Bicibox comprèn dues modalitats:
• Abonament Bicibox: permet disposar d’una plaça d’aparcament segur per a una bicicleta particular, tantes vegades com es vulgui (s’apliquen limitacions horàries) als municipis metropolitans on el servei està implantat.
• Abonament e-Bicibox: permet disposar d’una bicicleta elèctrica compartida per fer un desplaçament dins d’un municipi o entre municipis metropolitans on el servei estigui implantat. S’apliquen limitacions horàries i tarifes per ús.
Els principals objectius del servei Bicibox són fomentar l’ús de la bicicleta (particular o compartida) com a mitjà per a una mobilitat quotidiana sostenible, que complementi els desplaçaments a peu i els serveis de transport públic metropolitans.
Més informació a www.bicibox.cat
NOVETATS
• Presentació de la nova oferta de bicicletes elèctriques compartides e-Bicibox, amb indicació dels punts de recollida i retorn de les bicicletes, així com la seva disponibilitat en cada moment.
• Correcció d’errors.

Bicibox 2.1.0 Update

2019-04-30
- S’amplia la informació amb el nou abonament e-Bicibox “La teva bicicleta elèctrica compartida”.
- Correccions d’errors.

Bicibox Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Category: Free Maps & Navigation APP

Publish Date:

Latest Version: 2.1.0Request Bicibox Update

Get it on: Get Bicibox on Google Play

Requirements: Android 4.0+

Report: Flag as inappropriate

Advertisement
 
Previous versions
Similar to Bicibox
More From AMB INFORMACIÓ
Discover
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Searching...