Trang chủ » Ứng dụng » Lối sống » Biblia Cornilescu Audio
Biblia Cornilescu Audio biểu tượng

Biblia Cornilescu Audio

4.0.3 for Android

OuiApps

Mô tả của Biblia Cornilescu Audio

Asculta Biblia Cornilescu audio, într-un an cu ușurință!

Biblia Romana Cornilescu, Biblia Ortodoxă Romana audio, are un design intuitiv si usor de folosit, care iti vine in ajutor pentru a te ajuta sa asculti cuvantul DOmnului intr-un mod placut si interactiv. Intr-o lume in care oamenii nu mai apreciaza cititul si sunt grabiti, o era a tehnologiei, aceasta aplicatie iti vine in ajutor. Biblia Cornilescu Română (Romanian Bible), este facuta special pentru tine, cel care vrei sa ai aproape cuvantul Domnului chiar daca nu ai timp sa citesti sau nu stii de unde sa cumperi o Biblie in romana, doar aici poti asculta foarte usor toate cuvintele lui Dumnezeu.
Biblia - Cornilescu în Română fără anunțuri, te ajuta sa fii mai aproape de cele sfinte.
Biblia Cornilescu gratis audio, iti sta la indemana la doar un click distanta, si toate acestea gratis!

Biblia română audio, gratuit, descărcare, offline, toate aceste caracteristici sunt gratuite si singurul lucru de care ai nevoie este conexiunea la internet! Descarcă această aplicație Biblia Cornilescu și foloseste toate aceste caracteristici în studiul de zi cu zi!

Dumitru Cornilescu (n. 4 aprilie 1891, comuna Slașoma, județul Mehedinți - d. 1975, Elveția) a fost ierodiacon și autor al unei traduceri în limba română a Bibliei, publicată în 1921, traducere care este în prezent cea mai răspândită traducere în rândul confesiunilor protestante (inclusiv cele neoprotestante).

Sfânta Biblie audio, Biblia sfanta scriptura, (din lb. greacă βιβλίον, pl. βιβλία -cărți) se referă la scripturile sacre din iudaism și creștinism. Aceste scripturi sunt compilații ale unor documente separate (numite „cărți”) scrise într-un interval de timp de circa 1000 de ani. Numai Vechiul Testament are circa 100-150 scriitori diferiți, provenind din intelectualitatea aflată în serviciul conducătorilor politici. Cărțile sale au fost publicate separat și adunate în secolele I-II e.n. pentru a forma prima Biblie ebraică, Tanach, iar mai târziu, cu adăugiri, Biblia creștină, numită de creștini și Sfânta Scriptură.

Prima parte a Bibliei creștine este numită Vechiul Testament (din grecescul "palaia diathékè"). Vechiul Testament reprezintă în mare traducerea grecească (sau din aceasta în alte limbi) a textului sacru ebraic așa cum era el prin secol II î.e.n. O împărțire cu origine evreiască pe criterii funcționale a Vechiului Testament îl împarte pe acesta în Legea ("Legea lui Moise", "Pentateucul", adică primele "cinci cărți" ale Bibliei), Profeții și Scrierile Sfinte. A doua parte a Bibliei creștine este numită Noul Testament.
Romanian Bible (Biblia Română), Bucura-te de ea si ascult-o zi cu zi!
Romanian Holy Bible, cu tine pretutindeni!
Amin!

Biblia Cornilescu Audio Tags

Additional Information

Danh mục: Miễn phí Lối sống ỨNG DỤNG

Ngày phát hành:

Uploaded by: Mayeul Geraldes

Phiên bản mới nhất: 4.0.3Yêu cầu cập nhật Biblia Cornilescu Audio

Available on: Tải Biblia Cornilescu Audio trên Google Play

Yêu cầu: Android 4.1+

Báo cáo: Gắn cờ là không phù hợp

 
Phiên bản trước
Biblia Cornilescu Audio Alternatives
Kinh thánh song ngữ
Kinh thánh song ngữ
Tải xuống
TikTok
TikTok
Tải xuống
Biblia Cornilescu Romana
Biblia Cornilescu Romana
Tải xuống
MyBible
MyBible
Tải xuống
Audio Bible KJV app
Audio Bible KJV app
Tải xuống
eBiblia
eBiblia
Tải xuống
Biblia Cornilescu
Biblia Cornilescu
Tải xuống
Biblia ortodoxa
Biblia ortodoxa
Tải xuống
Biblia Español Audio
Biblia Español Audio
Tải xuống
La Biblia en español
La Biblia en español
Tải xuống
Đang tải bình luận...
Trở thành người đầu tiên bình luận.
Đang tìm kiếm...