Trang chủ » Ứng dụng » Giáo dục » Școala Rutieră
Școala Rutieră biểu tượng

Școala Rutieră

1.0 for Android

Școala Rutieră

Mô tả của Școala Rutieră

Școala Rutieră este cel mai complex și util site pentru cei ce vor să obțină permisul de conducere și să stăpânească teoria și legislația rutieră în totalitate. La noi găsești tot ce ai nevoie pentru a promova examenul teoretic pentru obținerea permisului de conducere. Mai multă informație, mai bine explicată și mai bine organizată decât în orice carte de legislație.

Chestionarele auto de pe Școala Rutieră sunt cele de la examenul oficial DRPCIV și sunt actualizate conform ultimelor modificări ale Codului Rutier din 2020.
Învață în 4 pași simpli și vei avea succes garantat!
În „Pasul 1 Legislație și teorie” găsiți toată legislația și teoria structurată pe 5 cursuri, cel mai important fiind cursul de legislație rutieră explicat audio-video prin animații 3D.

În „Pasul 2 Indicatoare și marcaje” găsiți toate indicatoarele și marcajele rutiere explicate pe înțelesul tuturor.

În „Pasul 3 Mediu de învățare DRPCIV” găsiți toate întrebările de la examenul oficial DRPCIV, cu răspunsuri corecte, verificate de profesioniști și explicate audio-video prin animații 3D pentru a le putea înțelege mult mai ușor.

În „Pasul 4 Chestionare DRPCIV” găsiți chestionare DRPCIV ce au o interfață ca cea de la examinarea oficială, conținând toate întrebările oficiale de la poliție. Aici vă puteți testa cunoștințele acumulate în primii trei pași de învățare dar și să dobândiți cunoștințe noi, sistemul de chestionare fiind gândit în așa fel încât la final de chestionar să vă afișeze lista întrebărilor la care s-a răspuns greșit, variantele corecte ale acestora dar și explicațiile audio-video împreună cu legislația valabilă pentru acele întrebări greșite.

Vă recomandăm să vă creați un cont pe site, astfel vi se va memora statistica de parcurgere a pașilor de învățare și statistica fiecărui chestionar rezolvat. Crearea contului dar și utilizarea site-ului sunt gratuite.

Spor la învățat și succes la examinarea de la D.R.P.C.I.V.!

Școala Rutieră 1.0 Cập nhật

2020-04-30
Spor la învățat!

Școala Rutieră Tags

Additional Information

Danh mục: Miễn phí Giáo dục ỨNG DỤNG

Ngày phát hành:

Uploaded by: Titing Roso

Phiên bản mới nhất: 1.0Yêu cầu cập nhật Școala Rutieră

Available on: Tải Școala Rutieră trên Google Play

Yêu cầu: Android 4.2+

Báo cáo: Gắn cờ là không phù hợp

Advertisement
 
Phiên bản trước
Tương tự với Școala Rutieră
Xem thêm từ Școala Rutieră
Discover
Đang tải bình luận...
Trở thành người đầu tiên bình luận.
Đang tìm kiếm...