Home » Apps » News & Magazines » Vesti.bg

The description of Vesti.bg

Vesti.bg - новини от България и света и...не само новини. Тук ще намерите най-актуалните теми от деня, авторски материали, човешки истории, любопитна информация, илюстрирани с много снимки и видео.

Екипът на Vesti.bg се стреми да подбере най-интересното за вас от света на политиката, финансите, шоубизнеса, и да го поднесе по интересен начин.

Vesti.bg e информационен сайт, в който можете да прочетете най-важните новини от деня, любопитни истории, да научите нови факти по занимателен начин, да разберете кои са топ темите в социалните мрежи.
Репортерите на Vesti.bg ще ви предложат репортажи с видео от интересни събития в реално време и ще ви срещнат с интересни хора.

Vesti.bg е и платформа, в която читателите могат да участват в създаването на съдържанието чрез своите коментари, (а също и като ни изпращате ваши снимки и видеа, ако сте попаднали на интересно събитие)

Vesti.bg 1.0.29 Update

2019-01-01
Нашият екип прави постоянно софтуерни подобрения в мобилното приложение на Vesti.bg, за да работи то все по-бързо, стабилно и ефикасно.

Стремим се да подберем най-интересното за вас от света на политиката, финансите, шоубизнеса и да го поднесем по интересен начин.

Вече и с нови функционалности.

Приятно ползване! :)

Vesti.bg Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Category: Free News & Magazines APP

Publish Date:

Latest Version: 1.0.29Request Vesti.bg Update

Get it on: Get Vesti.bg on Google Play

Requirements: Android 4.0.3+

Report: Flag as inappropriate

Advertisement
 
Previous versions
Similar to Vesti.bg
More From „Нет Инфо” АД
Discover
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Searching...