首頁 » 應用 » 音樂與音效 » PodMe
PodMe 圖標

PodMe

5.2.0 for Android

PodMe AB

PodMe

PodMe är skapat för podcastfans som vill lyssna på, och upptäcka det bästa inom podcasts. Till skillnad från andra podcastsspelare får du hos oss även tillgång till reklamfria avsnitt och podcasts som bara finns hos oss.
Upptäck mängder av exklusiva avsnitt från t ex Rättegångspodden, En Mörk Historia, Mordpodden och många andra populära podcasts. Som premiumkund lyssnar du först av alla på nya avsnitt när de släpps i flera delar, hos oss släpps det mesta på en gång. Lägg därtill våra egna PodMe Originals som produceras särskilt för våra lyssnare. Titlar som Bakom Galler, Paranormalt och Spionerna har snabbt blivit nya lyssnarfavoriter.
Du får tillgång till allt detta genom att teckna en premiumprenumeration för 79:- per månad. Första månaden är gratis och du kan när som helst avsluta din prenumeration. Avslutar du din prenumeration utgår dock ingen gratismånad om du vill återta din prenumeration.

Tillåter du push-notiser i appen blir du automatiskt meddelad när nya avsnitt släpps från de podcasts som du följer och ingår i din premiumprenumeration. Du hittar även de senaste avsnitten under ”Ospelat” i appen. Har du frågor eller synpunkter så är vi ivriga att lyssna och hjälpa till på support@podme.com.

Läs mer på vår webbplats eller besök oss på Facebook.

Välkommen till PodMe!

Hantering av Premiumprenumerationer

Köpet dras från ditt Google Play-konto när du godkänner köpet av en premiumprenumeration. Under ”Mina Premium podcasts” kan du hantera dina premiumprenumerationer. Du kan när som helst avsluta auto-förnyelsen av prenumerationen i dina inställningar i Google Play. En prenumeration auto-förnyas 24 timmar innan prenumerationsperioden går ut. Det går inte att ångra innevarande premiumperiod under prenumerationens löptid.


Användarvillkor: https://podme.com/se/anvandarvillkor


Sekretesspolicy: https://podme.com/se/integritetspolicy

PodMe 5.2.0 更新

2020年11月25日
I denna version har vi slipat på designen av spelaren och gjort uppspelningskön tydligare. Vi har dessutom gjort appen mer stabil!

Vi läser löpande igenom reviews och fler uppdateringar kommer inom kort. Har du frågor eller synpunkter kring appen snackas vi gärna på support@podme.com.

Härlig lyssning och podd on!

Vännerna på PodMe

PodMe標籤

其他資訊

類別: 免費 音樂與音效 應用

發布日期:

上傳者: ငါနာမည္ ေကာင္ကေလး

最新版本: 5.2.0請求 PodMe 更新

Available on: PodMe 來源 Google Play

系統要求: Android 5.0+

舉報: 舉報不當內容

Advertisement
 
歷史版本
類似於 PodMe
最新发现
評論載入中...
沒有符合條件的內容
搜索中...