Home » Apps » News & Magazines » Stiri Romania 24h
Stiri Romania 24h icon

Stiri Romania 24h

1.7.9 for Android

Seby (djsebyss)

The description of Stiri Romania 24h

O singura aplicatie pentru stirile din Romania, afisand ce s-a intamplat in ultimele 24h si nu numai. Stirile se actualizeaza automat, telefonul/tableta aratand o pictograma de notificare cand apar articole noi. Aplicatia foloseste fluxuri rss de la principalele surse de informatii din tara.
Stirile din ultimele 24 de ore sunt grupate pe categorii : generale, sport, monden, IT & Gadget, muzica. Orice articol poate fi salvat (marcat cu stea ca favorit - va aparea la sectiunea salvate) sau sters.

O alta functie folositoare este cea de "cautare" : de exemplu, daca scrieti "cluj" vor fi afisate doar articolele care au legatura cu Clujul (util pentru pentru cei care sunt interesati de o anumita zona sau categorie de stiri).
Puteti schimba tema (skinul) de culori, seta intervalul la care verifica noi articole, schimba modul in care sunt afisate articolele in lista, etc.

Cu ajutorul modulului "Exploreaza" puteti sterge/adauga surse de stiri, ceea ce va ofera control total asupra stirilor pe care doriti sa vi le afiseze aplicatia!

- Aplicatia dispune si de doua tipuri de widget : 4 x 2 si 4 x 1.

ATENTIE : Daca doriti ca traficul de date mobil sa fie mai mic (aplicatia verifica automat stirile noi) intrati cu incredere la setari de unde puteti dezactiva sincronizarea automata sau schimba intervalul de sincronizare, de asemenea puteti seta ca imaginile sau fisierele din stiri sa fie descarcate doar cand telefonul este pe wi-fi.

Stiri Romania 24h 1.7.9 Update

2020-02-04
- mici optimizari

- surse revizuite/adaugate

- Daca la unele categorii primiti mesajul "niciun element disponibil" incercati o reimprospatare a categoriei (tragand cu degetul in jos pe spatiul gol din categorie) sau stergeti datele aplicatiei (setari - aplicatii - stiri24 - stergeti datele)

- Nu uitati de modulul "Exploreaza" de unde puteti sterge/adauga surse de stiri!

Stiri Romania 24h Tags

Additional Information

Category: Free News & Magazines APP

Publish Date:

Latest Version: 1.7.9Request Stiri Romania 24h Update

Get it on: Get Stiri Romania 24h on Google Play

Requirements: Android 4.2+

Report: Flag as inappropriate

Advertisement
 
Previous versions
Similar to Stiri Romania 24h
More From Seby (djsebyss)
Discover
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Searching...