главная страница » Приложения » Карты и навигация » Taksini
Taksini иконка

Taksini

– taksisovellus

4.3.2 for Android

Router Group Oy

Описание для Taksini

Taksin tilaaminen tehty helpommaksi! Taksini on vaivattomin tapa tilata ja maksaa taksi. Router Groupin uusi Taksini -sovellus mahdollistaa taksimatkustamisen siellä, silloin ja siten kuin sinä haluat.

Taksini -sovelluksella matkustat taksilla nopeasti ja helposti. Tilaa taksi ilman turhaa jonotusta, seuraa tilauksesi saapumista reaaliajassa ja maksa kyyti halutessasi suoraan sovelluksella. Sovellukseen tallentuvat myös matkahistoria ja kuittisi.

Router Groupin 1 500 auton joukosta valitset aina sinulle sopivimman kyydin, tyylikkäistä henkilöautoista tilavampiin vaihtoehtoihin. Taksini toimii 24 kunnan alueella, kattaen muun muassa koko pääkaupunkiseudun.

Näin Taksini toimii:

Lataa sovellus
Lataa ilmainen Taksini-sovellus puhelimeesi, luo käyttäjätili muutamalla napautuksella ja olet valmis tilaamaan ensimmäisen taksikyytisi.

Valitse noutopaikka
Voit määrittää noutopaikan sijaintisi mukaan tai kirjoittaa haluamasi osoitteen itse. Sovellus näyttää noutopaikan kartalla.

Valitse noutoaika
Voit tilata taksin saapumaan välittömästi tai valmiiksi ennakkoon. Ennakkotilaaminen sovelluksella on vaivaton tapa varmistaa taksikyyti, vaikka seuraavaksi aamuksi.

Valitse auto
Voit valita sopivimman auton aina tilanteen mukaan, henkilöautoista farmareihin ja tila-autoihin. Router Groupin 1 500 taksin joukosta löytyy varmasti oikea kyyti joka lähtöön.

Maksa helpommin
Taksini mahdollistaa matkan maksamisen suoraan sovelluksella. Voit lisätä sovellukseen haluamasi maksukortit ja näin kuititkin kyydeistä tallentuvat automaattisesti matkahistoriaasi. Sovelluksella maksaessasi saat myös kuitin aina sähköpostiisi, heti matkan päätyttyä.

Matkusta mukavasti
Saat puhelimeesi ilmoituksen taksisi lähestyessä valitsemaasi noutopaikkaa, eikä sinun tarvitse kuin hypätä kyytiin ja nauttia matkasta. Mikäli olet syöttänyt sovellukseen määränpääsi, seuraat matkan etenemistä reaaliajassa.

Tee taksimatkustamisesta helpompaa ja lataa ilmainen Taksini!

Katso toiminta-alueet Taksini-verkkosivulta www.taksini.fi
Seuraa meitä Instagramissa, niin kuulet ensimmäisenä eduista ja kilpailuista @taksinifi
Taksini-tuki palvelee aina sähköpostiosoitteessa support@taksini.fi

Sovellus on käytössä suomeksi ja englanniksi. Taksini powered by Router Group.

Taksini 4.3.2 Обновить

2021-02-28
- Quick fix

Additional Information

Категория: Бесплатно Карты и навигация Приложение

Дата публикации:

Uploaded by: Rafael Henry Cifuentes Neira

Последняя версия: 4.3.2Запросить Taksini обновление

Available on: Скачать Taksini с Google Play

Требования: Android 6.0+

Жаловаться: Сообщить о неприемлемом содержании

Advertisement
 
Предыдущие версии
Похоже на: Taksini
Рекомендовать
Загрузка комментария
Оставьте первый комментарий.
Идёт поиск...