Гоночная игра Car Climb Racing иконка

1.9.40 by Kids Game Oceans


17/06/2024

Oписание Гоночная игра Car Climb Racing

Играйте в автогонки в автономном режиме и станьте альпинистом

Joacă acest joc offline de mașini de curse bazat pe fizica 2D și arată-ți abilitățile în jocul de conducere al mașinilor de alpinism. Aveți o varietate de peste 50 de mașini din care să alegeți în acest joc de curse de mașini de aventură offline. Joacă acest joc de curse cu mașini offline și bucură-te de cursa cu camionul monstru sau mașinile rapide preferate. Descărcați și folosiți acest joc de conducere și curse cu mașini.

Deveniți profesionist în acest joc offroad de curse de deal și de mașini și distrați-vă mult cu acest joc offline de curse de deal. Deblochează mai multe mașini în acest joc de curse de viteză offline și joacă-te cu super-boosterul și cu mașinile instalate nitro din jocul de mașini de alpinism. Alte mașini nu sunt atât de ușor de învins, provoacă alte mașini și arată-ți abilitățile de joc de curse cu mașini de cascadorie în acest joc de condus cu camion monstru.

Conduceți mașinile de curse pe traseele preferate. Modurile pădure, zăpadă și off-road vă așteaptă să explorați mai mult în acest joc de aventură pe deal. Alege vehiculul tău preferat pentru urcarea dealului și începe cu alte mașini ale jocului de curse de viteză. Concurează cu alte mașini de offroad clasic și conduce în sus pe zăpadă și pe piste forestiere pentru a câștiga această provocare.

Condu-ți mașina clasică sau camionul monstru pe această pistă clasică de curse de alpinism și mergi mai departe cu virajele tale rapide. Diferite mașini unice vă așteaptă. Îmbunătățiți-vă și mașinile și ajungeți pe vârful dealului și provocați urmele zonelor înzăpezite sau pădurii în acest joc de curse cu mașini de alpinism. Mai ușor ca niciodată cu modurile nitro distractive.

Peste 50 de vehicule cu viteză captivantă și uimitoare. 5+ hărți și trasee în care vei concura cu alte mașini ale jocului de curse. Trasee nebunești captivante ale jocului de curse și conducere auto. Îmbunătățiți-vă mașinile de conducere și mergeți cât de repede puteți. Deblochează camioane monstru și mașini nebune pentru a te bucura de adevăratul fior al jocului bazat pe fizică. Modul de curse offline în care te joci cu mașinile rivale și te întreci pe dealuri și piste din pădure.

Что нового в последней версии 1.9.40

Last updated on 17/06/2024

Minor bug fixes and improvements. Install or update to the newest version to check it out!

Загрузка перевода...

Дополнительная информация о Игры

Последняя версия

Запросить Гоночная игра Car Climb Racing обновление 1.9.40

Загрузил

Sebastian Darie

Требуемая версия Android

Android 5.1+

Available on

Скачать Гоночная игра Car Climb Racing с Google Play

Ещё

Гоночная игра Car Climb Racing Скриншоты

Загрузка комментария
Язык
Идёт поиск...
Подпишитесь на APKPure
Будьте первым, кто получит доступ к раннему выпуску, новостям и руководствам лучших игр и приложений для Android.
Нет, спасибо
Подписаться
Подписка оформлена!
Теперь вы подписаны на APKPure.
Подпишитесь на APKPure
Будьте первым, кто получит доступ к раннему выпуску, новостям и руководствам лучших игр и приложений для Android.
Нет, спасибо
Подписаться
Подписаны!
Теперь вы подписаны на нашу рассылку.