RTV Pendimi icon

1.3 by Rtv Pendimi


Jan 11, 2021

About RTV Pendimi

English

Radio Televizioni Pendimi

Rtv Pendimi - Një nga mediumet e parë islame në gjuhën shqipe.
Në këtë aplikacion ju mund të dëgjoni Kanalin 1 i cili transmeton programe të ndryshme edukative dhe fetare, Kanalin 2 i cili transmeton 24 orë Kur'an nga lexues të ndryshëm botëror dhe Televizioni Pendimi me programe të ndryshme edukative fetare dhe emisione të drejtpërdrejta.

Më pranë të vërtetës me aplikacionin Rtv Pendimi

What's New in the Latest Version 1.3

Last updated on May 20, 2018

Përmirësimi i disa gabimëve të Kanali i Tv-se

Translation Loading...

Additional APP Information

Latest Version

Request RTV Pendimi Update 1.3

Uploaded by

Min Thar

Requires Android

Android 4.1+

Show More

RTV Pendimi Screenshots

Comment Loading...
Languages
Languages
Searching...
Subscribe to APKPure
Be the first to get access to the early release, news, and guides of the best Android games and apps.
No thanks
Sign Up
Subscribed Successfully!
You're now subscribed to APKPure.
Subscribe to APKPure
Be the first to get access to the early release, news, and guides of the best Android games and apps.
No thanks
Sign Up
Success!
You're now subscribed to our newsletter.