Główna » Aplikacja » Rozrywka » Radio Manele Petrecere 2019
Radio Manele Petrecere 2019 ikona

Radio Manele Petrecere 2019

1.5 for Android

Apps4Ro

Opis Radio Manele Petrecere 2019

Cea mai bună Colecție de Manele Noi și Vechi împreună cu cele mai de chef melodii Populare și de Petrecere se află doar aici la dispoziția dvs.

Am creat aplicația Radio Muzică Manele Populară Petrecere 2019 - ce are o interfață ușor de folosit și prietenoasă, iar aplicația poate fii minimizată și rulează în fundal fără probleme și fără a îngreuna dispozitivul mobil - cu dorința de a avea într-un singur loc toate posturile dvs Radio Fm si nu numai din 2019 şi 2020 gratis, o singură aplicație pentru ambele genuri muzicale: manele și populară de petrecere!

Cea mai tare aplicație de pe Magazin Play este aici: peste 35 de posturi cu manele noi și vechi în 2019 din care menționam Radio Taraf România, Hit Fm Manele, Party Manele, Fm Radio Manele, Expert Manele, Vip Manele, Tradițional Manele, A-Tentat Manele și multe altele, peste 25 de posturi cu muzica de petrecere chef și voie bună populare cu muzică bună precum Radio Popular România, Radio Intens, Petrecăretzu Live, Etno Vest, Hit Fm Petrecere, Argeș Mioveni și multe altele cu muzică populară si de petrecere din Banat, Muntenia, Oltenia, Dobrogea, Moldova, Ardeal și Maramureș.

Muzica arabească lăutarească de chef și de pahar, live-uri noi si vechi, manele de dragoste, manele de aur și multe altele se găsesc doar aici - descărcați Radio Manele Petrecere 2019 - manele noi fără număr!

Posturile emit Mp3 muzică la o calitate superioară, conexiunea la internet este necesară iar în unele situații conectarea poate dura până la 10 secunde-acesta fiind un lucru normal!


Aplicația este optimizată pentru un consum de date redus și este dedicată și românilor din străinătate! Descărcați gratis!

Audiție Placută!

Radio Manele Petrecere 2019 1.5 Update

2019-08-06
Versiunea 1.5
Toate posturile au fost actualizate!
Unele posturi nu emit tot timpul!

Additional Information

Kategoria: Darmowe Rozrywka Aplikacja

Data Publikacji:

Ostatnia Wersja: 1.5Dostępne Radio Manele Petrecere 2019 aktualizacje

Zdobądź to: Pobierz Radio Manele Petrecere 2019 z Google Play

Wymagania: Android 4.1+

Raport: Oznacz jako nieodpowiednie

Advertisement
 
Previous versions
Podobne do Radio Manele Petrecere 2019
More From Apps4Ro
Discover
Wczytywanie komentarzy...
Bądź pierwszym komentującym.
Wyszukiwanie...