Główna » Aplikacja » Wiadomości i czasopisma » Dariknews.bg
Dariknews.bg ikona

Dariknews.bg

1.0.29 for Android

„Нет Инфо” АД

Opis Dariknews.bg

Dariknews.bg е сред лидерите в информационното обслужване в България. Darik предлага на читателите си бърза, точна и обективна информация за случващото се в страната и света, както и гледните точки, реакциите, коментарите и анализите към събитията и процесите у нас и в чужбина. Авторските новини са запазена марка на Dariknews.bg.

Богатото информационно съдържание на Darik е плод на работата на редакторския екип на сайта и журналистите от Дарик радио. Нашите потребители имат възможността да следят потока от новини и на местно ниво в 18 града на страната - София, Варна, Пловдив, Благоевград, Сливен, Хасково, Русе, Бургас, Габрово, Добрич, Шумен, Враца, Кюстендил, Плевен, Велико Търново, Стара Загора, Кърджали и Разград.

Потребителите на Darik могат да „погледнат“ към случващото се благодарение на своевременно представените видео и снимки към материалите от страната и чужбина.

Освен сериозната и прецизна информация даваме на читателите и доза развлечение, и усмивка чрез рубриката ни „Любопитно“.

Dariknews.bg - oбективност, бързина, прецизност, богатство и разнообразие на информацията, винаги верни на журналистическите принципи и на аудиторията си!

Dariknews.bg 1.0.29 Update

2018-12-22
Нашият екип прави постоянно софтуерни подобрения в мобилното приложение на Dariknews.bg, за да работи то все по-бързо, стабилно и ефикасно.

Dariknews.bg е сред лидерите в информационното обслужване в България. Darik предлага на читателите си бърза, точна и обективна информация за случващото се в страната и света, както и гледните точки, реакциите, коментарите и анализите към събитията и процесите у нас и в чужбина.

Вече и с нови функционалности.

Приятно ползване! :)

Additional Information

Kategoria: Darmowe Wiadomości i czasopisma Aplikacja

Data Publikacji:

Ostatnia Wersja: 1.0.29Dostępne Dariknews.bg aktualizacje

Zdobądź to: Pobierz Dariknews.bg z Google Play

Wymagania: Android 4.0.3+

Raport: Oznacz jako nieodpowiednie

Advertisement
 
Previous versions
Podobne do Dariknews.bg
More From „Нет Инфо” АД
Discover
Wczytywanie komentarzy...
Bądź pierwszym komentującym.
Wyszukiwanie...