BL Teatar ikona

1.1.1 by Prointer


Nov 25, 2018

O BL Teatar

English

Provjerite repertoar svih banjalučkih pozorišta i rezervišite karte.

Aplikacija BL teatar, razvijena od strane kompanije Prointer, omogućuje Vam da pratite repertoare u banjalučkim pozorištima te rezervišete karte za aktuelne predstave.

Aplikacija uključuje SVA Aktivna pozorišta na teritoriji Grada Banja Luka - Narodno Pozoriäte RS, RS, Dječije Pozoriäte Gradsko Pozoriäte jazavac, Nevid teatar, DiS teatar, ja Banjalučko studentsko Pozoriäte.

Postoje tri načina da saznate informacije O predstavama - odabirom željenog pozorišta na čijoj Stranici će Vam SE prikazati SVE aktuelne predstave, odabirom kalendara na kojem Cete dobiti obilježene Termine kada SE U nekom od pozorišta igraju predstave te na Stranici Premijere gdje možete vidjeti Termine svih predstojećih premijernih izvođenja.

NAKON Što odaberete predstavu koja Vas interesuje Kako biste rezervisali Kartę SVE Što treba da uradite jeste da kliknete na Dugme Rezervacija, zatim popunite podatke U formularu, odaberete punkt odniesienia I do JE. Potvrda o rezervaciji će Vam Doci na email koji ste unijeli u formularu.

Co nowego w najnowszej wersji 1.1.1

Last updated on Nov 25, 2018

Jedna od novih funkcionalnosti je notifikacija - podsjetnik koju korisnik dobija u određeno vrijeme prije početka predstave za koju je rezervisao karte. Pored toga tu su i izmjene koje omogućavaju bolju preglednost termina predstava i druge izmjene koje unapređuju korisničko iskustvo.

Tłumaczenie Wczytuję...

Dodatkowe informacje APLIKACJA

Ostatnia Wersja

Dostępne BL Teatar aktualizacje 1.1.1

Przesłane przez

Carlos Donato

Wymaga Androida

Android 4.4+

Available on

Pobierz BL Teatar z Google Play

Pokaż więcej

BL Teatar Zrzuty ekranu

Wczytywanie komentarzy...
Języki
Języki
Wyszukiwanie...
Subskrybuj APKPure
Bądź pierwszym, który uzyskał dostęp do wczesnego wydania, wiadomości i przewodników najlepszych gier i aplikacji na Androida.
Nie, dziękuję
Zapisać się
Subskrybowano pomyślnie!
Jesteś teraz subskrybowany do APKPure.
Subskrybuj APKPure
Bądź pierwszym, który uzyskał dostęp do wczesnego wydania, wiadomości i przewodników najlepszych gier i aplikacji na Androida.
Nie, dziękuję
Zapisać się
Powodzenie!
Jesteś teraz subskrybowany do naszego biuletynu.