Mengenai RTV Pendimi

Malaysia

Radio Televizioni Pendimi

Rtv Pendimi - Një nga mediumet e parë islame në gjuhën shqipe.

Në këtë aplikacion ju mund të dëgjoni Kanalin 1 i cili transmeton programe të ndryshme edukative dhe fetare, Kanalin 2 i cili transmeton 24 orë Kur'an nga lexues të ndryshëm botëror dhe Televizioni Pendimi saya programe tëdrefrefredtrefrefrefrefrefrefrefrefrefrefrefrefrefrefrefrefrefrefrefrefrefrefrefrefrefrefrtfrefrtfrefrtfref

Më pranë të vërtetës me aplikacionin Rtv Pendimi

Apa yang baru dalam versi terkini 1.3

Last updated on May 20, 2018

Përmirësimi i disa gabimëve të Kanali i Tv-se

Terjemahan Memuatkan...

Maklumat APLIKASI tambahan

Versi Terbaru

Minta RTV Pendimi Kemas kini 1.3

Dimuat naik oleh

Min Thar

Memerlukan Android

Android 4.1+

Available on

Dapatkan RTV Pendimi melalui Google Play

Tunjukkan Lagi

RTV Pendimi Tangkapan skrin

Memuatkan Komen...
Bahasa
Bahasa
Mencari...
Langgan APKPure
Jadilah yang pertama untuk mendapatkan akses kepada pelepasan awal, berita, dan panduan permainan dan aplikasi Android terbaik.
Tidak, Terima kasih
Daftar
Berjaya berjaya!
Anda kini melanggan APKPure.
Langgan APKPure
Jadilah yang pertama untuk mendapatkan akses kepada pelepasan awal, berita, dan panduan permainan dan aplikasi Android terbaik.
Tidak, Terima kasih
Daftar
Kejayaan!
Anda kini melanggan surat berita kami.