» » 라이프스타일 » Lumea Ortodoxiei - calendar ortodox, Biblia, cărți
Lumea Ortodoxiei - calendar ortodox, Biblia, cărți 아이콘

Lumea Ortodoxiei - calendar ortodox, Biblia, cărți

1.2.6 for Android

Lumea Ortodoxiei

Lumea Ortodoxiei - calendar ortodox, Biblia, cărți에 대한 설명

Găsiți principalele informații necesare unui creștin ortodox: calendarul ortodox, Biblia (Sfânta Scriptură), rugăciuni, cărți de slujbă, cărți de învățătură și ale Sfinților Părinți, informații despre biserici și mănăstiri.

Caracteristici:
- acces facil la informațiile zilei (sărbători, Evanghelie, Apostol, sinaxar, acatiste, rugăciuni);
- informațiile pot fi copiate în telefon pentru a fi accesate și offline;
- nu sunt reclame care să vă distragă atenția;
- se poate personaliza (culori, temă închisă pentru noapte, dimensiune font);
- textul poate fi citit pagină cu pagină ca într-o carte sau prin derulare cum suntem obișnuiți pe calculator;
- informațiile se găsesc ușor datorită funcțiilor de căutare;
- puteți face liste cu informațile favorite, se pot marca texte, se pot distribui/copia;
- calendarul are un widget care poate fi adăugat pe ecranul de start;
- se pot seta notificări pentru sărbători cu roșu, sărbători legale sau sfinți favoriți;

Câteva informații despre fiecare secțiune:
1. Calendarul prezintă informații privind praznicele din ziua respectivă: sfinții zilei cu icoanele lor, Viețile Sfinților (varianta pe larg), Sinaxarul, Proloagele, Proloagele de la Ohrida, Predici, Evanghelia și Apostolul zilei, Tropare, Condace, Acatiste, Canoane etc. Calendarul oferă informații pentru perioada 2016-2030 și permite căutări după cuvinte cheie. Calendarul se modifică în funcție de episcopia / mitropolia selectată (sunt sărbători care sunt cu roșu doar într-o anumita zonă) sau se poate trece pe stil vechi pentru a putea urmări sărbătorile din locurile în care se păstrează această rânduială (Sfântul Munte, Ierusalim etc.). De asemenea, vă oferim un index al sfinților atât alfabetic cât și în funcție de perioada în care au trăit.

2. Biserici / mănăstiri grupate pe orașe, județe, regiuni, episcopii, mitropolii etc. sau în funcție de apropierea de locația dumneavoastră. Lăcașele de cult au informații precum: prezentare, istoric, date de contact, filmulețe de prezentare, locația gps (se poate vizualiza traseul de la locația dumneavoastră), hramul, moaște de sfinți (dacă sunt), preoți slujitori. Momentan sunt introduse majoritatea mănăstirilor și schiturilor din Romania și bisericile din județul Timiș urmând să introducem cu ajutorul lui Dumnezeu toate lăcașele de cult ortodoxe din țară și străinătate.

3. Biblia (Sfânta Scriptură) în 4 versiuni: ediția din 1994 tipărită sub îndrumarea Preafericitului Teoctist, ediția redactată de Bartolomeu Valeriu Anania (sunt incluse notele de subsol și referințele), ediția din 1914 Sfântul Sinod (doar Noul Testament), ediția în greaca veche. Se pot face comparații între cele 4 versiuni și se pot vedea trimiterile din cărțile din biblioteca aplicației către un anumit verset (se poate vedea astfel o tâlcuire a lui de către Sfinții Părinți).

4. Biblioteca conține:
- Acatiste, Paraclise, Canoane, Tropare, Ceaslovul, Psaltirea, Rugăciuni (atât cele uzuale: de dimineață / seară, înainte / după spovedanie, înainte / după Împărtășanie cât și rugăciuni speciale către Sfânta Treime, Maica Domnului, Sfinți);
- Viețile Sfinților (varianta pe larg), Sinaxarul, Proloagele, Proloagele de la Ohrida;
- Predici (Parintele Cleopa), Omilii / Tâlcuiri / Explicații (Sfântul Ioan Gură de Aur, Sfântul Nicolae Velimirovici, Pr. Florin Botezan, Mitropolitul Ierothei Vlahos, Arhimandritul Arsenie Papacioc);
- Filocalia (deocamdată doar volumele 1, 6-12), Sbornicul;
- Patericul Egiptean, Limonariul;

5. Audio
- Ascultați posturile de radio ortodoxe care transmit online.

Ne-am străduit să prezentăm informații cât mai complete și mai corecte, dar trebuie să aveți în vedere că aplicația este făcută de credincioși fără cunoștințe teologice, pe baza materialelor la care au avut acces. Aplicația este gândită să fie dinamică, astfel vom putea corecta informațiile pe baza feedback-ului pe care îl vom primi de la dvs.

Cu speranța ca aplicația vă va fi de folos și ne veți ierta pentru scăpări, vă mulțumim pentru susținere.

Lumea Ortodoxiei - calendar ortodox, Biblia, cărți 1.2.6 업데이트

2020-04-15
Am adăugat o secțiune de transmisiuni live care conține transmisiuni video de la mai multe biserici din țară (de pe pagina lor de facebook). În cazul în care o pagină nu este live acum se afișează ultima transmisiune efectuată. Pentru a adăuga o pagină în listă ne puteți contacta.

Additional Information

카테고리: 무료 라이프스타일 앱

게시 날짜:

최신 버전: 1.2.6Lumea Ortodoxiei - calendar ortodox, Biblia, cărți 업데이트 요청

이곳에서 얻으십시오: Google Play에서 Lumea Ortodoxiei - calendar ortodox, Biblia, cărți 얻기

요구 사항: Android 4.0.3+

신고: 부적절한 것으로 표시함

Advertisement
 
이전 버젼
Lumea Ortodoxiei - calendar ortodox, Biblia, cărți 과 유사함
발견하다
댓글 로드 중 ...
Ooops!그런 내용이 없습니다!
검색 중...