» » 도구 » LetSeeApp
LetSeeApp 아이콘

LetSeeApp

5.0.3 for Android

LetSee

LetSeeApp에 대한 설명

LetSee: segít a látásban

Az alkalmazás különböző vizuális felismerési és észlelési funkciókat foglal magába, vakok és gyengénlátók számára. A legtöbb funkció nagyon egyszerűen működik: irányítsd az eszköz kameráját a célpontra és várj amíg hallod a felismerés eredményét.

*Pénzfelismerő*
A bankjegyfelismerő jelenleg a következő bankjegyeket ismeri fel: Amerikai dollár, Angol font, Brazil real, Dél-koreai won, Euró, Horvát kuna, Indiai rúpia, Kanadai dollár, Kínai jüan, Magyar forint, Mexikói peso, Orosz rubel, Román lej, Szerb dínár, Ukrán hrivnya.
Folyamatosan adunk hozzá új pénznemeket.
A nem használt pénznemek letilthatóak amely által gyorsul a felismerés és csökken az energiafogyasztás.

*Kártyafelismerő*
A felismerendő kártyákat először be kell tanítani a menüben, ezután ugyanúgy működik, mint a pénzfelismerő. A betanításnál a készülék automatikusan felismeri, hogy mikor lát kártyát, és ezt hanggal is folyamatosan jelzi. A kártya képe nem kerül tárolásra, a mentett információk nem teszik lehetővé semmilyen érzékeny információ kinyerését.

*Fénymérő*
Ez nem egy felismerő funkció, hanem a fényerősséget méri, hogy segítsen megtalálni a fényforrásokat, mint például lámpákat, képernyőket vagy akár ablakokat. Minél erősebb a fény, annál magasabb hangot ad. A képernyő egyszeri megérintésére a fényerő százalékos értékben is hallható. A menüben különböző hangskálák közül választhatsz. Androidon a fénymérés az első oldalon található fényérzékelőt használja.
Az fényérzékelő szenzor hiánya miatt, néhány készülékben (mint például a Samsung Galaxy J széria) a funkció nem elérhető.

Az app használata némi gyakorlást igényel. Jól bevált módszer, ha a telefont ráteszed a felismerendő tárgyra, és lassan elkezded távolítani, így a bankjegy vagy a kártya nagyobb biztonsággal marad a kamera látóterében. Másik hasznos módszer lehet, ha a telefont lassan billegteted, forgatod.

Az alkalmazás csak saját felelősségre használható! Ne feledd, hogy 99.99% pontosság mellett is hibázhatnak a gépek. A biztonság kedvéért érdemes lehet többszöri felismerést végezni.

Habár használjuk a telefonod kameráját, nem gyűjtünk vagy továbbítunk egyetlen képkockát sem. Minden algoritmus és videofeldolgozás helyben, a telefonodon történik, internetkapcsolatra sincs szükség.

Folyamatosan dolgozunk az alkalmazás továbbfejlesztésén és új funkciók bevezetésén. Ha kipróbáltad és van kérdésed, visszajelzésed, fejlesztési ötleted, akkor kérünk írj nekünk az info@letseeapp.com e-mail címre.

LetSeeApp 5.0.3 업데이트

2020-12-13
- Finer tone resolution (smaller steps) in Light measurement
- Option to change the number of octaves used in Light measurement ( Menu › Settings › Advanced settings › Octaves )
- Bug fixes

Additional Information

카테고리: 무료 도구 앱

게시 날짜:

Uploaded by: Oo Oo Nge

최신 버전: 5.0.3LetSeeApp 업데이트 요청

Available on: Google Play에서 LetSeeApp 얻기

요구 사항: Android 5.0+

신고: 부적절한 것으로 표시함

Advertisement
 
이전 버젼
LetSeeApp 과 유사함
발견하다
댓글 로드 중 ...
Ooops!그런 내용이 없습니다!
검색 중...