Home » App » Mappe e navigatori » Mobilitat Andorra
Icona Mobilitat Andorra

Mobilitat Andorra

1.4.4 for Android

Andornet

La descrizione di Mobilitat Andorra

Amb l'app de Mobilitat.ad desplaçar-te per Andorra és molt més fàcil! La nova aplicació gratuïta ofereix informació a temps real de l'estat de totes les carreteres de la xarxa viària del Principat.

L'app permet planificar els teus desplaçaments pel país
de manera àgil i intuïtiva així com mantenir-te informat sobre les retencions del trànsit o de qualsevol altra incidència viària, gràcies a notificacions personalitzables, que t’avisen d’accidents, de la necessitat d’ús d'equipaments especials o de talls de circulació, entre altres.


Les principals característiques de l'app de Mobilitat.ad són:

- Informació de l'estat del trànsit: coneix a temps real la densitat de la circulació de qualsevol punt de la xarxa viària del país i assabenta’t de les incidències que puguin afectar el teu trajecte (accidents, necessitat d'ús d'equipaments especials, talls del trànsit causats per esdeveniments esportius, etc.).

- Accés a les webcams de Mobilitat: consulta les càmeres fixes per observar l'estat de la xarxa viària del Principat en directe.

- Notificacions push personalitzables: configura l'aplicació segons les teves necessitats, escollint les notificacions que desitgis rebre amb regularitat. Pots filtrar els avisos de la situació del trànsit per parròquies o per caràcters d’incidències com talls de circulació, utilització d'equipaments especials, entre altres.

Mobilitat Andorra 1.4.4 Aggiornare

2019-12-07
Moltes gràcies per seguir utilitzant la APP de Mobilitat Andorra. En aquesta nova versió s'han corregit alguns errors en les traduccions.

Mobilitat Andorra Tags

Additional Information

Categoria: Gratuita Mappe e navigatori APP

Data pubblicazione:

Uploaded by: Jarrian Levy

Ultima versione: 1.4.4Richiedi aggiornamento Mobilitat Andorra

Available on: Ottieni Mobilitat Andorra su Google Play

Requisiti: Android 4.4+

Segnala: Segna come inappropriata

Advertisement
 
Versioni precedenti
Simile a Mobilitat Andorra
Altro dallo Andornet
Consigliate
Commento Loading...
Diventa il primo a commentare.
Ricerca...