Home » Apps » Lifestyle » iPasta SE
iPasta SE icon

iPasta SE

2.0.2 for Android

Barilla

The description of iPasta SE

iPASTA Barilla – italiensk pasta upphöjt till konstart
Från världsledaren inom produktion av kvalitetspasta kommer den officiella Android-applikationen som tar all smak av den härliga Medelhavs traditionen till bordet.
Om du älskar pasta, kommer du att älska iPASTA, eftersom det är en guide som innehåller några mycket användbara och roliga funktioner.
OM DU STÅR I AFFÄREN: Står du i affären men har ännu inte bestämt dig för vad du ska laga till middag? Låt iPASTA inspirera dig när du väljer recept och sedan … har du hela listan med ingredienser bekvämt till hands: inhandlingen går snabbt och du kan vara säker på att inte glömma något som du behöver för att laga maten.
OM DU STÅR I KÖKET: Är du hemma och vill inte gå ut och handla mer idag? Dra nytta av de reverserade sökkriterierna och börja med att ange de ingredienser du har till hands: i några få enkla steg kan du välja det lämpligaste receptet du kan tillaga baserat på de ingredienser du har hemma.
OM DU VILL LAGA EN TRADITIONELL MATRÄTT: Känner du för att testa en maträtt som kommer från någon särskild del av Italien? Välj en region så erbjuder appen dig de vanligaste traditionella recepten för den aktuella regionen.
FAVORITRECEPT: Verkar kanske ett speciellt recept lite extra intressant? Lägg till ett bokmärke i receptet så kan du snabbt och enkelt hitta det senare.
INKÖPSLISTA: Vill du anteckna vilka ingredienser du behöver köpa för nästa recept du vill tillaga? Med iPASTA kan du skapa din egen anpassade inköpslista genom att utgå från ingredienserna i receptet eller genom att lägga till helt nya. Du kan hantera alla poster i listan med hjälp av användarvänliga och helt anpassningsbara kategorier.
SPAGHETTIDOSERARE: Vidga eller minska bara cirkeln med fingrarna för att välja önskad mängd!
FOTOGRAFERA DITT RECEPT: Vill du få en riktigt personlig vinkling på din sökning? Ta ett foto med den speciella iPASTA-funktionen så får du genast en detaljerad lista över alla rätter som innehåller de färger som identifierades i fotot! Där det finns pasta finns det iPASTA.
TIMER: För att laga din första rätt till perfektion, välj önskad typ av pasta och börja nedräkningen för att få reda på när det är dags att hälla av den. Du kan också själv anpassa tillagningstiden för dina hemliga recept!
iPASTA: applicationen för dem, som Barilla, som älskar att förena tradition och innovation, till dem som älskar rätter från härlig italiensk matlagning. Där det finns Pasta finns iPASTA.

iPasta SE Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Category: Free Lifestyle APP

Publish Date:

Latest Version: 2.0.2Request iPasta SE Update

Get it on: Get iPasta SE on Google Play

Requirements: Android 1.6+

Report: Flag as inappropriate

Advertisement
 
Previous versions
Similar to iPasta SE
More From Barilla
Discover
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Searching...