Beranda » Apl » Komunikasi » Permesejan nandbox
ikon Permesejan nandbox

Permesejan nandbox

1.6.640 for Android

nandbox Inc.

This release comes in several variants, See available APKs

Penjabaran dari Permesejan nandbox

Permesejan nandbox adalah aplikasi mesej percuma dengan privasi yang lebih baik, saiz kumpulan yang lebih besar dan lebih banyak pilihan berbual. Anda boleh memperibadikan chat anda dengan pelbagai profil dan menghantar foto, video, audio, dan nota suara tanpa had kepada keluarga, rakan-rakan, rakan sekerja dan lain-lain. Anda boleh memaparkan profil yang berbeza kepada kenalan anda untuk menampilkan diri secara berbeza. Semua kumpulan adalah hebat, berbual dengan sehingga 1000 orang dalam satu kumpulan. Anda dialu-alukan untuk mewujudkan saluran penyiaran yang lebih banyak dan menyiarkan mesej anda kepada ahli-ahli tanpa had dan menerima maklum balas mereka di atas catatan anda.

Mengapa beralih ke Permesejan nandbox?

• CHAT DIPERIBADIKAN: Permesejan nandbox adalah satu-satunya aplikasi mesej dengan beberapa profil, kini menyokong 4 profil yang berbeza; Keluarga, Rakan, Kerja dan Awam.

• PRIVASI: Privasi merupakan tumpuan kami. nombor telefon bimbit anda tidak akan didedahkan tanpa kebenaran anda. Anda tidak akan mendapati diri anda melanggan kepada kumpulan atau saluran tanpa persetujuan anda.

• GAYA PERBUALAN: Perbualan penting disusun dalam tab perbualan kegemaran yang berbeza. Balasan bagi mesej yang sama dikumpulkan bersama untuk berbual dengan mudah.

• TARIK SEMULA MESEJ: mesej yang salah dihantar? Jangan bimbang! Anda sentiasa boleh menariknya semula.

• KUMPULAN DAN SALURAN: Chat dengan kumpulan-kumpulan yang lebih besar, menyokong sehingga 1000 ahli. Gunakan saluran penyiaran untuk menyiarkan mesej anda kepada ahli-ahli tanpa had.

• PANTAS: Permesejan nandbox adalah super pantas. Ia menggunakan pelayan yang diagihkan di seluruh dunia untuk berkhidmat kepada anda di mana sahaja anda berada.

• DIJAMIN: Permesejan nandbox mengatur amalan keselamatan yang terbaik dalam industri untuk melindungi data anda. Data anda disulitkan dan dilindungi daripada akses luar.

• PERCUMA: Permesejan nandbox adalah aplikasi mesej percuma untuk digunakan. Kami tidak akan menyiarkan sebarang iklan kepada anda.

• DAN BANYAK LAGI: Kongsi media, lokasi dan kenalan anda. Menyambung dengan mudah kepada pengguna lain, dan sertai kumpulan dan saluran dengan menggunakan imbasan kod QR. Dan banyak lagi!

• SOKONGAN: Kami gembira untuk mendengar daripada anda! Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau masalah, sila berhubung dengan kami terus dari tetapan/Bantuan/Sokongan untuk menghantar mesej anda kepada pasukan kami. Anda juga boleh e-melkan kepada kami di support@nandbox.com

Permesejan nandbox 1.6.640 Memperbarui

2021-08-09
- Better management and control of media storage
- Enhancement of location sharing inside chats
- Ability to copy an image and paste into chat
- Increased the character number of big text messages and posts
- Support 'report spam' feature in group replies
- Ability to send silent media messages/posts
- Enhancement of gallery access in Android 11
- Performance enhancements
- Bug fixes

Permesejan nandbox Tags

Additional Information

Kategori: Gratis Komunikasi APLIKASI

Tanggal Publikasi:

Uploaded by: Rheza Volkaroska

Versi Terbaru: 1.6.640Permintaan Permesejan nandbox Update

Available on: Mendapatkan Permesejan nandbox di Google Play

Persyaratan: Android 4.1+

Laporkan: Tandai sebagai hal yang tak patut

 
Versi sebelumnya
Mirip dengan Permesejan nandbox
Discover
Komentar Loading...
Jadilah yang pertama mengomentari.
Cari...