Tentang MyDigi

Indonesia

Semak Bil & Baki Internet, Tambah Nilai, Beli Pakej Internet & Dapatkan Ganjaran

Digi Telecommunications Sdn. Bhd. Malaysia telah melancarkan aplikasi MyDigi baharu, yang menyediakan pengguna Digi pengalaman yang lebih cekap dan menyeluruh untuk pelan internet broadband, prabayar dan pascabayar. Anda boleh membayar & menyemak bil telefon dan kuota data, membeli & menambah nilai Internet, serta menuntut ganjaran & tawaran eksklusif Digi app seperti makanan, minuman dan banyak lagi.

Bayar & Semak Bil dan Tambah Nilai Kredit Prabayar
Bayar bil telefon bimbit anda tanpa perlu pergi ke kedai Digi dengan menggunakan aplikasi MyDigi.
Anda juga boleh memuat turun penyata bil telefon masa lalu dan semasa untuk memantau rekod bil telefon bimbit anda.
Adakah anda kekurangan kredit atau pelan prabayar anda akan tamat tempoh tidak lama lagi? Untuk kekal berhubung dengan orang yang anda sayangi, tambah nilai kredit telefon anda di aplikasi MyDigi.
Bergantung pada kuantiti tambah nilai prabayar yang anda pilih, anda boleh mendapat lebih banyak data Internet percuma, masa panggilan dan kredit.


Bayar Bil & Tambah Nilai untuk Rakan dan Keluarga?
Anda kini boleh menguruskan akaun orang tersayang dengan membantu membayar bil atau menambah nilai semula. Masukkan nombor telefon mereka ke dalam senarai kegemaran dan mula menguruskannya melalui aplikasi MyDigi.

Semak Kuota Data Telefon Bimbit
Periksa penggunaan data dan baki internet yang terletak di bawah tab "Usage". Kuota data dan penggunaan internet dipaparkan bersebelahan untuk memberi anda gambaran yang jelas tentang jumlah data Internet yang telah anda gunakan dan jumlah yang masih ada.
Pengguna Digi juga boleh melihat jumlah hari yang tinggal sehingga kuota data tamat tempoh atau terus memperbaharui pelan untuk kitaran penggunaan seterusnya.
Sekiranya anda ingin semak penggunaan data telefon bimbit untuk nombor anda yang lain, pergi ke Menu, masukkan nombor telefon anda, dan maklumat penggunaan untuk nombor tersebut akan ditampilkan.

Pas Penambahan Internet dan Perayauan Antarabangsa
Adakah pelan data telefon bimbit anda tidak mencukupi? Anda boleh menambah dan membeli Internet tambahan yang sesuai dengan penggunaan dan anggaran anda di aplikasi MyDigi.
Antara variasi pakej penambahan internet yang terdapat di aplikasi MyDigi ialah pelan akses Internet asas hingga hiburan yang lebih intensif (permainan, muzik, dan video), serta pilihan pembelian data yang lebih besar untuk penggunaan umum.
Beli melalui tab 'Buy Add-Ons' di skrin utama atau 'Box of Surprise' yang menampilkan tawaran yang eksklusif dan unik bagi setiap pelanggan.
Sekiranya anda ingin melancong ke luar Malaysia, tempah pas perayauan antarabangsa terlebih dahulu untuk memastikan sambungan Internet yang mencukupi sepanjang perjalanan anda tanpa perlu risau lagi.

Ganjaran & Tawaran MyDigi: Aplikasi Promosi Makanan & Minuman
Dapatkan akses ke pelbagai ganjaran dan promosi eksklusif aplikasi daripada beberapa peniaga di seluruh negara antaranya makanan, minuman, hiburan, membeli-belah, percutian, kecantikan, dan kesihatan.
Untuk mula membeli, hanya pergi ke halaman 'Shop' di aplikasi MyDigi. Untuk menebus ganjaran, pergi ke tab 'MyRewards' dan tekan butang 'Redeem' di sebelah hadiah yang inginkan.


Sembang Secara Langsung
Adakah anda mempunyai masalah dengan akaun Digi anda? Gunakan ciri sembang secara langsung untuk berkomunikasi dengan salah seorang wakil khidmat pelanggan kami. Perkhidmatan sembang secara langsung beroperasi setiap hari bermula daripada pukul 10 pagi hingga 9 malam. Anda juga boleh menghubungi kami pada bila-bila masa dengan aduan anda, dan kami akan bertindak balas secepat mungkin.

Sambungan Internet Digi Fiber Home & Broadband
Akses internet fiber dan penggunaan data sambungan broadband, penggunaan internet dan bayar bil menggunakan aplikasi MyDigi.
Daftar sekarang untuk mendapatkan router WiFi PERCUMA, nikmati Internet tanpa had & penjimatan dengan Digi!

Untuk maklumat lebih lanjut berkanaan aplikasi MyDigi, log masuk di https://www.digi.com.my/mydigi-app sekarang!

Apa yang baru dalam versi terbaru 13.8.3

Last updated on Apr 11, 2023

Hi, dalam keluaran terbaru kami, kami telah melakukan beberapa peningkatan dan menyingkirkan beberapa bug yang mengganggu. 
Apa maknanya untuk anda? Anda masih boleh menikmati ciri-ciri hebat yang ada dalam aplikasi, tetapi lebih baik daripada sebelum ini!

Terjemahan Memuat...

Informasi APL tambahan

Versi Terbaru

Permintaan MyDigi Update 13.8.3

Diunggah oleh

Digi Telecommunications Sdn. Bhd.

Perlu Android versi

Android 5.0+

Available on

Mendapatkan MyDigi di Google Play

Tampilkan Selengkapnya

MyDigi Tangkapan layar

Komentar Loading...
Bahasa
Bahasa
Cari...
Berlangganan APKPure
Jadilah yang pertama mendapatkan akses ke rilis awal, berita, dan panduan dari game dan aplikasi Android terbaik.
Tidak, terima kasih
Mendaftar
Berlangganan dengan sukses!
Anda sekarang berlangganan APKPure.
Berlangganan APKPure
Jadilah yang pertama mendapatkan akses ke rilis awal, berita, dan panduan dari game dan aplikasi Android terbaik.
Tidak, terima kasih
Mendaftar
Kesuksesan!
Anda sekarang berlangganan buletin kami.