Beranda » Apl » Pemutar & Editor Video » Musik - Mp3 Player
ikon Musik - Mp3 Player

Musik - Mp3 Player

1.8.9 for Android

iJoysoft

Penjabaran dari Musik - Mp3 Player

Musik & Mp3 Player jeung ékualiser taméng, Stylish UI Desain, sungsi Gancang sadaya payil musik. Sadaya ieu pangrojong bébas pikeun anjeun.
Gampang ngotéktak jeung muter lagu musik ku albeum, seniman, lagu jeung polder. Musik & Mp3 Player ngidinan Anjeun ngatur sadaya payil musik Anjeun leuwih gampang.

Pamuter audio ieu ngarojong ampir kabéh rupa mp3 jeung format audio akrab séjénna.

Fitur :

- Muterkeun sadaya payil audio
- 5 band ékualiser grafis jeung prasetél
- Robah Cim gaya latar tukang
- Play, salajengna atawa nu saencana playback ku ngocok
- Muterkeun lagu ku folder
- Séréd ka nyortir daptar muter
- Edit wincik lagu
- Timer Saré
- Pangrojong Headsét.
- Layar Mimiti widget pangrojong
- Pangrojong malayu.
- Pangrojong Bewara status
- Musik Library Search wide (Ngan ngarojong scan payil lagu local).

Musik - Mp3 Player 1.8.9 Memperbarui

2019-09-27
v1.8.9
🚀Optimize lyrics function, more easy to find lyrics
🎈Improve music playing performance, better user experience
🎊Fix users feedback issues, more efficient

v1.8.7
💯Capability enhancement, application size smaller
🎉Some new UI design,user experience improved

v1.8.5
👌Improved memory usage, better efficiency

v1.8.3
🔥Add track number feature to sort your songs
🚗Drive mode to better control music when drving
💖Improve bluetooth interface performance, more stable

Musik - Mp3 Player Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Kategori: Gratis Pemutar & Editor Video APLIKASI

Tanggal Publikasi:

Versi Terbaru: 1.8.9Permintaan Musik - Mp3 Player Update

Dapatkan di: Mendapatkan Musik - Mp3 Player di Google Play

Persyaratan: Android 4.0.3+

Laporkan: Tandai sebagai hal yang tak patut

Advertisement
 
Versi sebelumnya
Mirip dengan Musik - Mp3 Player
Selebihnya Dari iJoysoft
Discover
Komentar Loading...
Jadilah yang pertama mengomentari.
Cari...