Beranda » Apl » Pemutar & Editor Video » Musik - Mp3 Player
ikon Musik - Mp3 Player

Musik - Mp3 Player

2.3.2 for Android

iJoysoft

Penjabaran dari Musik - Mp3 Player

Musik & Mp3 Player jeung ékualiser taméng, Stylish UI Desain, sungsi Gancang sadaya payil musik. Sadaya ieu pangrojong bébas pikeun anjeun.
Gampang ngotéktak jeung muter lagu musik ku albeum, seniman, lagu jeung polder. Musik & Mp3 Player ngidinan Anjeun ngatur sadaya payil musik Anjeun leuwih gampang.

Pamuter audio ieu ngarojong ampir kabéh rupa mp3 jeung format audio akrab séjénna.

Fitur :

- Muterkeun sadaya payil audio
- 5 band ékualiser grafis jeung prasetél
- Robah Cim gaya latar tukang
- Play, salajengna atawa nu saencana playback ku ngocok
- Muterkeun lagu ku folder
- Séréd ka nyortir daptar muter
- Edit wincik lagu
- Timer Saré
- Pangrojong Headsét.
- Layar Mimiti widget pangrojong
- Pangrojong malayu.
- Pangrojong Bewara status
- Musik Library Search wide (Ngan ngarojong scan payil lagu local).

Musik - Mp3 Player 2.3.2 Memperbarui

2020-10-23
v2.3.2
🎧Enhance capability, application run faster
🔥Fix a few issues, music playing more fluent

v2.3.1
💯Improve 10.0 system adaption, more efficient
🍁Optimize player stability, better music experience

v2.3.0
👌Optimize desktop lyrics function, more powerful
✨Support online lyrics search, better music experience
🎈Enhance capability, application run more stable
🎉Fix users feedback bugs, easier to use

Musik - Mp3 Player Tags

Additional Information

Kategori: Gratis Pemutar & Editor Video APLIKASI

Tanggal Publikasi:

Uploaded by: قاسم زياد

Versi Terbaru: 2.3.2Permintaan Musik - Mp3 Player Update

Available on: Mendapatkan Musik - Mp3 Player di Google Play

Persyaratan: Android 4.1+

Laporkan: Tandai sebagai hal yang tak patut

Advertisement
 
Versi sebelumnya
Mirip dengan Musik - Mp3 Player
Selebihnya Dari iJoysoft
Discover
Komentar Loading...
Jadilah yang pertama mengomentari.
Cari...