Beranda » Apl » Rumah & Griya » Kamera Keselamatan Rumah
ikon Kamera Keselamatan Rumah

Kamera Keselamatan Rumah


2.8.14 for Android
WardenCam360 - Home Security, Video Monitoring
This release comes in several variants, See available APKs

Penjabaran dari Kamera Keselamatan Rumah

Jika anda berlaku untuk mempunyai telefon pintar atau tablet debu mengumpul lama di suatu tempat, kini anda mempunyai pilihan yang lebih baik. WardenCam bertukar lapang telefon pintar dan tablet anda ke dalam kamera keselamatan rumah yang anda boleh menonton semasa anda jauh. Ia membantu anda mengetahui jika pakej anda tiba, jika pencuri memecah masuk ketika anda berada di luar, memantau bayi anda, memeriksa nenek anda, atau mengetahui apa yang anjing dan kucing anda sehingga.

Pemantauan video tidak pernah menjadi lebih mudah. Pasang WardenCam pada dua telefon. Satu adalah kamera anda di lokasi yang ditetapkan anda dan mengambil yang lain dengan anda sebagai Viewer a. Log masuk dengan akaun Google yang sama, dan itu sahaja! Anda kini disambungkan kepada orang yang tersayang melalui WiFi atau 3G / 4G dari mana-mana sahaja di dunia. Dengan ciri pengesanan gerakan unik WardenCam dan integrasi Google Drive dan Dropbox, anda boleh menikmati ketenangan fikiran tanpa menjaga mata tetap pada sesuatu.

Tarikan jualan yang unik
- Bekerja Anywhere WiFi / 3G / 4G LTE
- Pengesanan Motion & Alert (pemberitahuan menolak dan e-mel)
- Cloud Storage (terus ke Google Drive atau Dropbox)
- Scheduled Pengesanan Motion (hari dan masa)
- Ultra High Definition Video & Audio

mornitoring Video 24/7: Pasang WardenCam pada peranti lapang anda dan telefon poket. Daftar masuk dengan mana-mana akaun gmail sebagai "kamera" & "penonton". Letakkan peranti mana-mana sahaja yang lapang menarik di rumah, di dapur, garaj, pejabat anda. Memantau secara langsung di telefon poket mana-mana sahaja dengan internet.

pengesanan gerakan: Nikmati ketenangan fikiran tanpa menjaga mata tetap pada sesuatu. WardenCam menyediakan jadual pengesanan gerakan automatik. Apabila gerakan dikesan, ia bermula penggera siren untuk menakutkan penceroboh yang jauh. Pautan Drive Google anda dan Dropbox di kedua-dua kamera dan penonton supaya WardenCam juga boleh memuat naik video usul untuk penyimpanan awan anda. Anda juga mungkin membolehkan rakaman 24/7 ke awan. Mudah dan selamat!

Terima amaran: Terima pemberitahuan menolak dengan segera apabila penceroboh dikesan, atau saudara-mara tua anda bergerak kira-kira hari mereka. Memainkan semula rakaman acara daripada storan awan.

Dua hala audio: Bercakap sambil menonton live secara langsung. Menghantar suara ke peranti kamera. Mencegah tindakan negatif sebelum ia pernah berlaku

Bagaimana untuk menguji:
Hanya log masuk dengan akaun google yang sudah pada telefon anda. Cuba dengan rangkaian anda sendiri pertama. Jika masih ada pembalakan isu, sila hubungi support@wardencam360.com teknikal kami

Naik taraf:
Jika anda suka untuk menggunakan aplikasi untuk 24/7 pemantauan video, sila naik taraf kepada versi premium dengan satu bayaran sebanyak USD $ 5,99. Lihat butiran dalam "Panduan Pengguna".

Ikuti kami di facebook untuk mendapatkan lebih banyak tips pengguna daripada pemaju!
https://www.facebook.com/WardenCam360

Kamera Keselamatan Rumah 2.8.14 Memperbarui

2022-08-02
Improved reliability and a few bug fixes

Kamera Keselamatan Rumah Tags

Additional Information

Kategori: Gratis Rumah & Griya APLIKASI

Tanggal Publikasi:

Uploaded by: James Chang

Versi Terbaru: 2.8.14Permintaan Kamera Keselamatan Rumah Update

Available on: Mendapatkan Kamera Keselamatan Rumah di Google Play

Persyaratan: Android 4.1+

Laporkan: Tandai sebagai hal yang tak patut

 
Versi sebelumnya
Discover
Komentar Loading...
Jadilah yang pertama mengomentari.
Cari...