Beranda » Permainan » Strategi » Age of Z
ikon Age of Z

Age of Z

1.1.92 for Android

Camel Games Limited

Penjabaran dari Age of Z

Bunuh zombie, bentuk persekutuan, dan pimpin tamadun manusia kembali daripada ambang kepupusan menerusi kuasa serta pengurusan bandar di dalam MMO strategi zombie ini!

Penyebaran wabak zombie telah mencampak manusia kembali ke zaman kegelapan. Kini, ANDA merupakan cahaya di dalam kegelapan tersebut. BERTAHAN dengan membina tentera mesin, letupan dan askar manusia yang cekal. HIDUPKAN SEMULA tamadun dengan membunuh gerombolan zombie, membina semula bandar anda, selamatkan pelarian, dan bawa keamanan baru keseluruh dunia. BERKEMBANG MAJU dengan membentuk persekutuan di seluruh dunia, hancurkan pesaing anda, dan rampas Ibu Negara supaya ANDA boleh memimpin era baru manusia!

Manusia hanya boleh dibunuh oleh Manusia kerana di dalam Age of Z, zombi adalah merbahaya… tetapi manusia yang licik dan pengkhianat merupakan ancaman yang sebenar!

BERTAHAN
- Rekrut, inovasi dan bunuh! Bina bala tentera manusia, mesingan canggih, dan meriam laser berteknologi tinggi.
- Wira akan menyelamatkan hari ini! Rekrut watak-watak yang unik untuk memimpin tentera anda, termasuklah perisik seksi antarabangsa, seorang saintis gila, sherif yang terhormat, dan banyak lagi!
- Berjuang menentang pelbagai rupa kematian! Zombi Mutan, Beruang Zombi, Ibu Kematian dan makhluk mati yang mengerikan menanti cabaran anda pada hari akhirat.
- TOPOGRAFI SEBENAR! Anda perlu berarak dan mengembang secara strategik ke atas, bawah dan sekeliling peta 3D tasik dan gunung! Lokasi geografik serta laluan perarakan akan diambil kira untuk kejayaan anda! Laluan yang betul akan menentukan kehidupan dan kematian!

HIDUPKAN SEMULA
- Kosongkan gerombolan zombi! Ambil semula bandar anda blok demi blok, bina semula hospital, perumahan dan lading Bersama dengan pusat teknologi dan senjata!
- Cari sisa yang boleh digunakan daripada runtuhan dan selamatkan Pelarian untuk meningkatkan Kemakmuran dan pastikan bandar anda berkembang!
- Lihat perubahan Peta Dunia dengan mata anda sendiri! Anda akan membuka Fasa Keamanan untuk dunia yang lebih maju, bonus yang lebih besar serta permainan baru!

BERKEMBANG MAJU
- Kelajuan, kehancuran, dan DOMINASI! Persekutuan anda akan memerintah peta dengan pertempuran masa-nyata Bersama dengan beratus-ratus pemain yang berarak dan berkumpul sebagai satu!
- Bentuk persekutuan yang BESAR dengan pemain di seluruh dunia, menerusi diplomasi ataupun pengkhianatan dan penipuan. Ancaman zombie hanyalah suatu permulaan! Ianya tidak sama dengan pertempuran menentang manusia!
- Alami peperangan yang besar antara puak bagi mendapatkan tanah, sumber dan teknologi. Hanya SATU persekutuan yang boleh menuntut ibu negara dan memilih Presiden!

Adakah anda mempunyai apa yang diperlukan, Komander? Perang untuk KEHIDUPAN bermula sekarang! Dan tentara anda akan mati untuk apa yang anda mahu!

Berhubung dengan kami di Facebook: https://facebook.com/AgeOfZ/

Age of Z 1.1.92 Memperbarui

2020-04-03
1. Pilihan Presiden Wanita telah ditambah, boleh dipilih ketika Komander mempunyai kelayakan untuk jadi Presiden.
2. Ulat Raksasa sedang mula bergerak dengan cepat mengikut tahap mereka.
3. Laporan Perisikan tentang Bandar-bandar musuh akan disimpan untuk satu tempoh. Anda boleh merujuk kepadanya di panel Tinjau di Bandar ini.

Age of Z Tags

Additional Information

Kategori: Gratis Strategi PERMAINAN

Tanggal Publikasi:

Versi Terbaru: 1.1.92Permintaan Age of Z Update

Dapatkan di: Mendapatkan Age of Z di Google Play

Persyaratan: Android 5.0+

Laporkan: Tandai sebagai hal yang tak patut

 
Versi sebelumnya
Mirip dengan Age of Z
Discover
Komentar Loading...
Jadilah yang pertama mengomentari.
Cari...