Startseite » Apps » Reisen & Lokales » TUI fly
TUI fly Zeichen

TUI fly

11.5.155 for Android

TUI Belgium

Die Beschreibung von TUI fly

Met deze app boek je eenvoudig je vluchten, check je je vluchtschema en beschik je over up-to-date vluchturen. Je kan er ook gemakkelijk online mee inchecken en je instapkaart downloaden, dan hoef je die niet meer te printen.

De TUI fly app is beschikbaar in het Nederlands en het Frans.

ZOEKEN & BOEKEN
Ben je op zoek naar een nieuwe vlucht? Dan is de TUI fly app de ideale manier om die op een snelle manier te boeken! Via onze zoekpagina heb je in één oogopslag zicht op de laatste campagnes, zie je welke bestemmingen er in de kijker staan en kan je gemakkelijk je volgende vlucht boeken en toevoegen in de app.

VOEG JE VLUCHT TOE
Heb je je TUI fly-vlucht al geboekt? Voeg die dan toe in de TUI fly app en geniet van onze service-functionaliteiten. Zo heb je al je vluchten direct bij de hand en zie je alle details van je vlucht in een mooi overzicht. Via de app kan je gemakkelijk online inchecken en je instapkaarten downloaden. Die zijn er altijd beschikbaar, zelfs als je offline bent!

VLUCHTEXTRA’S
Nog iets nodig? Geen probleem, via onze “Extra’s”-pagina kan je bagage bijboeken, een huurwagen reserveren, een transfer ter plaatse regelen en nog zo veel meer!

Natuurlijk werken we continu verder aan de app. We optimaliseren de bestaande functionaliteiten en lanceren er nieuwe, om je zo een nóg betere vluchtervaring te bieden. Het is daarom aangewezen om de app automatisch te laten updaten, zodat je steeds over de laatste versie beschikt.

TUI fly 11.5.155 Aktualisieren

2020-03-18
We did some improvements and bug fixes for you to have a better experience.

TUI fly Tags

Additional Information

Kategorie: Gratis Reisen & Lokales APP

Veröffentlichungsdatum:

Aktuelle Version: 11.5.155TUI fly Update anfordern

Laden Sie es von: Erhalt TUI fly auf Google Play

Anforderungen: Android 6.0+

Bericht: Als unangemessen kennzeichnen

Advertisement
 
Frühere Versionen
Discover
Kommentar wird geladen...
Schreib den ersten Kommentar.
Suchen...