Startseite » Spiele » Lernspiele » SugarVita
SugarVita Zeichen

SugarVita

1.2.1 for Android

&ranj

Die Beschreibung von SugarVita

SugarVita is een leuk en interactief diabetesspel voor patiënten met diabetes type 2. Het is een digitaal bordspel. Je speelt alleen of met 1-3 anderen een dag uit je leven. Met eten en drinken zoals ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes. En ook dingen doen zoals tuinieren, boodschappen doen, wandelen, fietsen. Natuurlijk heb je ook wel eens stress. Als je medicijnen gebruikt, kun je die ook in het spel gebruiken. Je wint het spel door je bloedsuiker zo gezond mogelijk te houden. Je kunt het spel alleen of met familie of vrienden spelen.

SugarVita biedt op een leuke manier inzicht in je bloedsuikerspiegel. SugarVita weet hoe je bloedsuiker de komende uren verandert als je nu beweegt, iets eet of drinkt. Of als je bijvoorbeeld stress hebt. Diabetes praktijkondersteuners en -verpleegkundigen merken dat SugarVita helpt bij het uitleggen hoe diabetes werkt.En als je het speelt met een groep leren patiënten van elkaar.

Het unieke van dit diabetesspel is de simulator. Deze is ontwikkeld met de Technische Universiteit Eindhoven en het Máxima Medisch Centrum. Deze simulator kan voor elke patiënt voorspellen hoe de bloedsuikerspiegel zich over tijd ontwikkeld na uiteenlopende soorten eten, dranken, beweging, stress en ingenomen medicatie. Op basis van een aantal kenmerken kan de simulator een goede voorspelling geven voor veel mensen. Patiënt of geen patiënt, met of zonder medicijngebruik, jong en oud.

SugarVita Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Kategorie: Gratis Lernspiele SPIEL

Veröffentlichungsdatum:

Aktuelle Version: 1.2.1SugarVita Update anfordern

Laden Sie es von: Erhalt SugarVita auf Google Play

Anforderungen: 4.4 and up

Bericht: Als unangemessen kennzeichnen

Advertisement
Mehr von &ranj
Discover
Kommentar wird geladen...
Schreib den ersten Kommentar.
Suchen...