Startseite » Apps » Musik & Audio » MNM
MNM Zeichen

MNM


2022.8.2 for Android
VRT
This release comes in several variants, See available APKs

Die Beschreibung von MNM

Met deze applicatie voor smartphone heb je MNM altijd op zak. Zo kan je snel, betrouwbaar, eenvoudig en in hoge kwaliteit jouw favoriete MNM-programma’s beluisteren en herbeluisteren, waar en wanneer je maar wil. Dit alles in een herkenbare MNM-omgeving, met visuals van de songs en de presentatoren.

Via de playlistfunctie vind je snel de naam van een artiest of nummer terug uit de playlist van MNM. Via de app kan je snel en gemakkelijk reageren op jouw favoriete radioprogramma en sta je rechtstreeks in contact met de studio. MNM-nieuws en verkeersinformatie kan je snel en eenvoudig herbeluisteren. Via Chromecast kan je bovendien alles streamen naar jouw eigen televisie of speakers. Vanuit de app kan je de muziek die je leuk vindt delen met je vrienden via sociale media.

Je kan niet alleen naar MNM, maar ook naar alle andere VRT-zenders luisteren via deze app. Naast Radio 1, Radio 2, Klara en Studio Brussel, kan je genieten van non-stop klassieke muziek op Klara Continuo, en non-stop hitmuziek op De Tijdloze, MNM UrbaNice, MNM Hits en Ketnet Hits. Via VRT NWS krijg je de belangrijkste nieuwsbulletins en de krantencommentaren apart aangeboden.

MNM 2022.8.2 Aktualisieren

2022-08-12
Verbetering kwaliteit spotlight afbeeldingen

MNM Tags

Additional Information

Kategorie: Gratis Musik & Audio APP

Veröffentlichungsdatum:

Uploaded by: Khuram Sanwal

Aktuelle Version: 2022.8.2MNM Update anfordern

Available on: Erhalt MNM auf Google Play

Anforderungen: Android 5.0+

Bericht: Als unangemessen kennzeichnen

 
Frühere Versionen
Discover
Kommentar wird geladen...
Schreib den ersten Kommentar.
Suchen...