Startseite » Apps » Tools » Dateimanager Pro - USB-Speicher, Rooted Android TV
Dateimanager Pro - USB-Speicher, Rooted Android TV Zeichen

Dateimanager Pro - USB-Speicher, Rooted Android TV

for Android

DWorkS

Die Beschreibung von Dateimanager Pro - USB-Speicher, Rooted Android TV

AnExplorer File Manager (File Explorer) on all-in-one tiedostojen hallinta työkalu.

Se on yksinkertainen, pieni, nopea ja tehokas File Explorer ja Yksi parhaista File Manager sovelluksia Google Play Store. Vain file manager tukea RTL ja näyttää koko kansioita poikki varastot. File Manager on suunniteltu kaikille Android-laitteisiin kuten puhelimet, Phablets, tabletit ja Android TV. Se on täysin suunniteltu materiaali ohjeiden Google. Se tukee kaikkia Android versiot Jellybean, Kitkat, Vaahtokarkit Nougat.

Tärkeimmät ominaisuudet
Täydelliset ominaisuudet File Manager (File Explorer) Se on Super File Manager, joka tarjoaa kaikki ominaisuudet tiedostojen hallinta kuten leikata, kopioida, poistaa, nimetä uudelleen, pakata, purkaa. Voit tarkistaa tiedoston tiedosto yksityiskohtia, täysin integroitu haku sisällä tiedostojärjestelmä. Uusi tiedosto ja uusia kansioita voidaan luoda toisessa.
Smart Library File Explorer (File Manager) luokitella kaikki tiedostot lataukset internetistä, Bluetooth läheisiltä laitteista, kuvat, kamera Kuvia, videoita, elokuvia, audio, musiikki, dokumentit (pdf, xls, ppt jne), Archives (zip, rar jne) ja APK.
External Storage File Manager (File Explorer) Access kaikki tiedostot ja kansio erilaisia ​​varastojen kuten EMMC, MMC-autoja, SD-kortteja, Sisäinen, External Storage, Puhelimen muisti, USB Storage, muistitikku, Pen Drives, USB OTG.
Secure Super File Manager (File Explorer) on 100% turvallisia. Antaa lisää turvallisuutta ja estää ketään käyttämästä yksityisiä tiedostoja asettamalla salasanan.
Root File Manager (File Explorer) kokeneille käyttäjille tutkia, muokata, kopioida, liittää ja poistaa tiedostoja juuriosiossa puhelimen tallennustilaa kehitystarkoituksiin. Tutki root kansioita järjestelmän kuten tietojen, välimuisti. Puhelimesi on juurtunut käyttää tätä ominaisuutta.
App Manager ja Process Manager Vapaa muisti tappamalla tehtäviä ja nopeuttaa puhelimen heti. Nopeasti ja helposti poistaa useita tarpeettomia sovelluksia ja vapauttaa puhelimen tallennustilaa, joka on erittäin arvokas. App Manager auttaa tallentaa suosikki sovelluksia muistiin ja asentaa ne takaisin tarvittaessa.
Network File Manager Siirrä tiedostoja FTP puhelimesta tietokoneeseen. Kaikki mitä tarvitsee tehdä on avoin IP-osoite selaimen ja kaikki tiedostot puhelimessa ovat helposti saatavilla. Voit myös jakaa tiedostoja puhelimesta bluetooth, WiFi suora muut sosiaalisen verkostoitumisen sovellukset jne. Voit myös selata FTP / FTP-yhteys nyt.
Document Editor voit helposti muokata tiedostoja liikkeellä. Tuki kaikenlaiset tekstitiedostoja kuten HTML, XHTML, TXT jne. Voit myös muokata tiedostoja, kun puhelin on juurtunut. Se on hyvin yksinkertainen ja kätevä.

Muut Super ominaisuudet
☆ Yksi ja vain file manager tukea RTL kielet kuten arabian, heprean jne natiivisti sovelluksen suunnittelu
☆ Ainoa sovellusta Näytä Kansio koot poikki varastot
☆ Ensimmäinen File Manager Android TV!
☆ Pienin File Manager pelata myymälän kanssa koko 3 Mt vain !!
☆ Yksi harvinaisimmista file manager tukea vammaisten
☆ Täysin avoimen lähdekoodin projektin GitHub
☆ Täydellinen sovellus on suunniteltu tyhjästä materiaalista suunnitteluperiaatteet
☆ Täysin muokattavissa teemoja värejä sovellus ja teema tyypit valita. Tumma teema on täysin tuettu. Valitse väri, joka sopii sinulle on laaja valikoima materiaalia värejä
☆ Toimii Itsenäinen Tiedosto Picker muista sovelluksista kuten liittämällä asiakirjan tiedostoja gmail tai postilaatikkoon, lataamalla videoita YouTubesta, kuvien lähettämiseen ystävillesi whatsapp jne
☆ on laadukas pientä tukea luettelossa / Gridview kaikentyyppisten tiedostojen, kuten kuvia, videoita, kansikuvia musiikkitiedostoja ja sovellusten

Additional Information

Kategorie: Tools APP

Veröffentlichungsdatum:

Aktuelle Version: Varies with deviceDateimanager Pro - USB-Speicher, Rooted Android TV Update anfordern

Laden Sie es von: Erhalt Dateimanager Pro - USB-Speicher, Rooted Android TV auf Google Play

Anforderungen: Varies with device

Bericht: Als unangemessen kennzeichnen

Advertisement
Ähnlich wie Dateimanager Pro - USB-Speicher, Rooted Android TV
Mehr von DWorkS
Discover
Kommentar wird geladen...
Schreib den ersten Kommentar.
Suchen...