Home » Apps » Entertainment » Dansk Filmskat
Dansk Filmskat icon

Dansk Filmskat

1.0.24 for Android

Nordisk Film Distribution

The description of Dansk Filmskat

Danske filmklassikere - når du har lyst!

Dansk Filmskat er en abonnementsbaseret filmtjeneste fra Nordisk Film. For 49 kr. om måneden får du ubegrænset adgang til at se Dirch, Olsen Banden, Lille-Per og de andre danske klassikere, når du har lyst. Hver uge udskiftes nogle af filmene, så der altid er ny filmoplevelser at se frem til.

Som medlem af Dansk Filmskat kan du dykke ned i et bredt udvalg af danske film fra 30'erne og frem til 00'erne, se sjove gamle reklamefilm fra 50’erne og 60’erne og opleve Ghita Nørby, Morten Grunwald, Bent Fabricius-Bjerre og en række andre filmikoner fortælle historierne bag filmklassikerne i nye interviews – kun på Dansk Filmskat.

SÅDAN GØR DU
1. Opret dig som bruger og vælg dit abonnement på www.danskfilmskat.dk
2. Download appen og log ind med dine brugeroplysninger.
3. Du er nu klar til at se Dansk Filmskat!

HJÆLP
Husk at opdatere appen. Har du spørgsmål, kan du finde svar på vores supportside www.danskfilmskat.dk/support. Du er også velkommen til at kontakte Dansk Filmskats kundeservice ved at skrive til support@danskfilmskat.dk eller ringe til os alle hverdage kl. 10.00-15.00 på telefon 70 70 77 88 .

GULD FRA ARKIVET
Kan du ikke få nok af hundehoveder, soldaterkammerater og klassisk dansk filmhygge? Så følg med på Facebook og Instagram. Her puster vi nyt liv i filmklassikerne og giver dig guld fra arkivet. Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet - så er du sikker på altid at få de bedste historier om dine favoritfilm på e-mail, og du får mulighed for at deltage i konkurrencer og filmarrangementer.

Dansk Filmskat udbydes af Nordisk Film Distribution A/S. Vi er registreret i Danmark under CVR-nummer 13 51 30 74, og har kontor på Mosedalvej 14, 2500 Valby.

Dansk Filmskat 1.0.24 Update

2019-02-19
- Fejlrettelser

Dansk Filmskat Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Category: Free Entertainment APP

Publish Date:

Latest Version: 1.0.24Request Dansk Filmskat Update

Get it on: Get Dansk Filmskat on Google Play

Requirements: Android 4.4+

Report: Flag as inappropriate

Advertisement
 
Previous versions
Similar to Dansk Filmskat
More From Nordisk Film Distribution
Discover
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Searching...