Home » Apps » Maps & Navigation » BusManresa
BusManresa icon

BusManresa

1.0.4 for Android

Sagalés

The description of BusManresa

Bus Manresa és l’app del servei de transport urbà de la ciutat de Manresa. L’aplicació inclou les següents funcionalitats:

- Línies i recorreguts: permet accedir al termòmetre de cada parada, i al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet guardar una parada com a favorita, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.

- Parades a prop: Et marca en un plànol les parades més properes a la ubicació de l’usuari. I al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades.

- Les meves parades: Accés directe a aquelles parades marcades com a favorites. Al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.

- Vull anar: Planificador de rutes, et mostra la millor ruta en bus entre dos punts de Manresa.

- Títols de transport: Ofereix el llistat de títols de transport vigents per al servei urbà, amb una petita descripció i el preu.

- Punts de venda: Ofereix tant sobre plànol com en format llista, els punts de venda on es poden adquirir els diferents títols de transport.

- Contacte: Bústia de comentaris i suggeriments per tal de rebre feedback constant dels nostres usuaris, ja sigui de l’app o del propi servei.

BusManresa 1.0.4 Update

2018-12-29
Modificacions menors.

BusManresa Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Category: Free Maps & Navigation APP

Publish Date:

Latest Version: 1.0.4Request BusManresa Update

Get it on: Get BusManresa on Google Play

Requirements: Android 4.1+

Report: Flag as inappropriate

Advertisement
 
Previous versions
Similar to BusManresa
More From Sagalés
Discover
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Searching...