Menu » Aplicativos » Livros e referências » Surah YASIN
Surah YASIN ícone

Surah YASIN

2.0 for Android

Salisa

A descrição de Surah YASIN

Kami sertakan transliterasi, bacaan dalam bahasa rumi/latin adalah untuk membantu rakan2 yang baru saja belajar atau yang belum mahir dalam membaca bacaan Al-Quran. Teruslah belajar dengan berguru supaya dapat membaca bacaan Al-Quran dengan tajweed yang lebih tepat. Applikasi Surah YASIN ini adalah satu applikasi ringkas yang kami hasilkan sebagai rujukan mudah supaya dapat kita membaca surah ini dengan istiqamah. Ayat-ayat Surah YASIN ini adalah berdasarkan pada Al-Quran. Kami sertakan juga ayat-ayat Surah YASIN ini dalam ejaan Rumi (transliterasi) untuk mereka-mereka yang memerlukannya.

Surah YASIN adalah surah ke 36 dalam Al-Quran. Surah ini tergolong surah Makkiyah (diturunkan di Mekkah). Surah YASIN terdiri daripada 83 ayat.

Secara umum, Surah YASIN membincangkan isu-isu berkaitan ayat Makkiyah, seperti soal ketuhanan, balasan ke atas orang yang mendustakan agama dan soal hari kiamat. Kami dahului dengan ucapan ribuan terima kasih kepada semua para pengguna applikasi Surah YASIN ini. Harapan kami, semoga ramai yang dapat memanfaatkan Applikasi Surah YASIN ini. Aamiin...

Surah YASIN 2.0 Atualizar

2020-10-19
Audio dipulihkan.
Update SDK

Surah YASIN Tags

Informações Adicionais

Categoria: Grátis Livros e referências APP

Data de publicação:

Enviado por: Mâhä Mãhmôúđ

Última versão: 2.0Pedido Surah YASIN Atualização

Available on: Obter Surah YASIN no Google Play

Requerimentos: Android 4.1+

Relatório: Marcar como inapropriado

Advertisement
 
Versões prévias
Semelhante a Surah YASIN
Mais do Salisa
Recomendado
Carregando Comentário...
Seja o primeiro a comentar.
Buscando...