Menu » Aplicativos » Turismo e local » MOL Limo
This release comes in several variants, See available APKs

A descrição de MOL Limo

Van autód. 450 MOL Limo biztosítja, hogy bármikor elérhető legyen számodra a közösségi autózás Budapesten. Felejtsd el a töltést, a tankolást, a parkolási díjakat, ülj be inkább egy MOL Limoba! A főváros legnagyobb autómegosztó szolgáltatása már csak egy karnyújtásra van tőled:

Töltsd le az alkalmazást, majd regisztrálj a jogosítványodról készített képeket is feltöltve. Ezt követően legfeljebb 24 órán belül e-mailben visszajelzünk, és ha minden adatod rendben van, aktiváljuk a profilod.

Profilod aktiválását követően az applikáción keresztül tudsz autót foglalni. A térképen a Limo zónán belül parkoló szabad kocsikat látod, a kék pötty pedig aktuális helyedet jelöli. Egy autóra kattintva meg tudod nézni annak adatait: rendszámát, típusát, hogy elektromos vagy benzines-e, töltöttségi szintjét, pontos helyét, és hogy milyen messze van tőled. És ugyanitt le is tudod foglalni. Innentől számítva 25 perced van, hogy átvedd az autót, különben automatikusan törlődik a foglalásod. Az autót csak egyszer tudod újrafoglalni.

Ennyire egyszerű!

Kérünk, hogy mielőtt letöltenéd az alkalmazást, olvasd el az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Tájékoztatót, amelyet itt találsz: https://mollimo.hu/hu/legal

További információkért keresd fel weboldalunkat: https://mollimo.hu vagy hívd 0-24 ügyfélszolgálatunkat a + 36 1 886 4444 –es telefonszámon.

Ahhoz, hogy használni tudd a szolgáltatást, az alkalmazás hozzáférést kér majd a kamerádhoz (hogy fel tudd tölteni a jogosítványod két oldaláról készült fotókat) és a pontos lokációdhoz (így meg tudjuk mutatni, milyen messze van tőled a kiválasztott autó.)

A regisztrációnál szükségünk lesz a születési dátumodra (szolgáltatásunkat csak 18 éven felüliek használhatják), a jogosítványod adataira (enélkül nem vezethetsz), illetve a lakcímedre, amely a számlázáshoz szükséges.

MOL Limo 3.4 Atualizar

2022-08-12
In this version:
- Now you can add photos to your cleanliness report
- Bugfixes, so you can enjoy carsharing even more :)

MOL Limo Tags

Informações Adicionais

Categoria: Grátis Turismo e local APP

Atualizado em:

Enviado por: Off-kk Ffo

Última versão: 3.4Pedido MOL Limo Atualização

Available on: Obter MOL Limo no Google Play

Requer Android: Android 5.1+

Relatório: Marcar como inapropriado

 
Versões prévias
Recomendado
Carregando Comentário...
Seja o primeiro a comentar.
Buscando...