Menu » Aplicativos » Ferramentas » LetSeeApp
LetSeeApp ícone

LetSeeApp

5.0.3 for Android

LetSee

A descrição de LetSeeApp

LetSee: segít a látásban

Az alkalmazás különböző vizuális felismerési és észlelési funkciókat foglal magába, vakok és gyengénlátók számára. A legtöbb funkció nagyon egyszerűen működik: irányítsd az eszköz kameráját a célpontra és várj amíg hallod a felismerés eredményét.

*Pénzfelismerő*
A bankjegyfelismerő jelenleg a következő bankjegyeket ismeri fel: Amerikai dollár, Ausztrál dollár, Angol font, Argentín pezó, Brazil real, Dél-afrikai rand, Dél-koreai won, Euró, Horvát kuna, Indiai rúpia, Japán jen, Kanadai dollár, Kínai jüan, Lengyel zloty, Magyar forint, Mexikói peso, Orosz rubel, Román lej, Szaúdi riál, Szerb dínár, Thai bát, Új-zélandi dollár, Ukrán hrivnya.
Folyamatosan adunk hozzá új pénznemeket.
A nem használt pénznemek letilthatóak amely által gyorsul a felismerés és csökken az energiafogyasztás.

*Kártyafelismerő*
A felismerendő kártyákat először be kell tanítani a menüben, ezután ugyanúgy működik, mint a pénzfelismerő. A betanításnál a készülék automatikusan felismeri, hogy mikor lát kártyát, és ezt hanggal is folyamatosan jelzi. A kártya képe nem kerül tárolásra, a mentett információk nem teszik lehetővé semmilyen érzékeny információ kinyerését.

*Fénymérő*
Ez nem egy felismerő funkció, hanem a fényerősséget méri, hogy segítsen megtalálni a fényforrásokat, mint például lámpákat, képernyőket vagy akár ablakokat. Minél erősebb a fény, annál magasabb hangot ad. A képernyő egyszeri megérintésére a fényerő százalékos értékben is hallható. A menüben különböző hangskálák közül választhatsz. Androidon a fénymérés az első oldalon található fényérzékelőt használja.
Az fényérzékelő szenzor hiánya miatt, néhány készülékben (mint például a Samsung Galaxy J széria) a funkció nem elérhető.

Az app használata némi gyakorlást igényel. Jól bevált módszer, ha a telefont ráteszed a felismerendő tárgyra, és lassan elkezded távolítani, így a bankjegy vagy a kártya nagyobb biztonsággal marad a kamera látóterében. Másik hasznos módszer lehet, ha a telefont lassan billegteted, forgatod.

Az alkalmazás csak saját felelősségre használható! Ne feledd, hogy 99.99% pontosság mellett is hibázhatnak a gépek. A biztonság kedvéért érdemes lehet többszöri felismerést végezni.

Habár használjuk a telefonod kameráját, nem gyűjtünk vagy továbbítunk egyetlen képkockát sem. Minden algoritmus és videofeldolgozás helyben, a telefonodon történik, internetkapcsolatra sincs szükség.

Folyamatosan dolgozunk az alkalmazás továbbfejlesztésén és új funkciók bevezetésén. Ha kipróbáltad és van kérdésed, visszajelzésed, fejlesztési ötleted, akkor kérünk írj nekünk az info@letseeapp.com e-mail címre.

LetSeeApp 5.0.3 Atualizar

2020-12-13
- Finer tone resolution (smaller steps) in Light measurement
- Option to change the number of octaves used in Light measurement ( Menu › Settings › Advanced settings › Octaves )
- Bug fixes

LetSeeApp Tags

Informações Adicionais

Categoria: Grátis Ferramentas APP

Data de publicação:

Enviado por: Oo Oo Nge

Última versão: 5.0.3Pedido LetSeeApp Atualização

Available on: Obter LetSeeApp no Google Play

Requerimentos: Android 5.0+

Relatório: Marcar como inapropriado

Advertisement
 
Versões prévias
Semelhante a LetSeeApp
Recomendado
Carregando Comentário...
Seja o primeiro a comentar.
Buscando...